Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SECTORS NEWS PRODUCT DEMONSTRATIONS TECHNICAL ARTICLES FILES INTERVIEWS SUCCESS STORIES EXPERT OPINION AUTHORS FAIRS EVENTS PROFILES From the Editor Tag EDITORIAL BOARD ARCHIVE SUBSCRIPTIONS CONTACT
Inductotherm Türkiye’nin Yenilikçi Ürünü “Dura-Shell’’ Esvana İle Buluştu

Esvana Sanayi, vana sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket, kelebek vanadan demontaj parçalarına, sürgülü vanadan çekvalf üretimine kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. 

 

Inductoherm, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının en güzel örneğini Esvana firması ile gerçekleştirdi. Inductotherm’ in devreye aldığı 750+150 kW Dual Trak Plus ve 2x1,5 ton dökme demir kapasiteli Dura-Shell ocakla çalışan sistem, hem performansıyla hem de müşteri memnuniyetiyle öne çıkmaktadır.

 

Yeni ürünün tercih edilmesindeki temel nedenler arasında, dayanıklı çelik gövde yapısı, düşük EMF emisyonu ve su soğutmalı enerji kabloları gibi özellikler, bakım kolaylığı sağlarken aynı zamanda aşınmayı azaltarak uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Farklı kapasite seçenekleri ile Dura-Shell ocaklar verimliliği ve yüksek üretim kapasitelerini destekliyor. 

 

Inductotherm’in bu yeni yüksek performanslı çözümü, müşterilere daha verimli, güvenilir ve ekonomik bir seçenek sunmanın yanı sıra, firmanın kendisini teknolojik olarak sürekli yenileme ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma kararlılığının bir göstergesidir. Bu başarıda, müşterilerin şirkete olan güveni ve desteği de oldukça önemli bir rol oynuyor.

Share Tweet Paylaş
1139 times read
Döküm Kalıp İmalatı Döküm
AUTHORS
STREAMING
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM