Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Formnext Powered By Tct Uluslararası Kalıp Ve Yeni Nesil Üretim Teknolojileri Fuar Ve Konferansı Frankfurt Am Main, Germany, 14-17 Kasım 2017

Formnext 2017 İçin Yapılan Başvurular Bir Önceki Yılı Geride Bıraktı - 22 Ülkeden 100 Yeni Katılımcı Frankfurt’da Olacak.

 

Son gelişmelere bakılacak olursa, Formnext powered by TCT 3. yılında yükselişine devam edecek gibi görünüyor. 2017 fuarının başlamasına 4 ay kala, bir önceki fuardan 20.000 m2 daha fazla alan satışı gerçekleştirerek kapılarını açmaya hazırlanan Formnext 2017, ziyeretçilerini bu yıl 14-17 Kasım tarihlerinde Frankfurt’a bekliyor.

 
Kayıtlı katılımcı sayısının (290) şimdiden bir önceki yılı geride bıraktığını belirten Mesago Messe Frankfurt GmbH yetkilisi Sascha F. Wenzler: ‘’Bu heyecan verici ve dinamik pazarda Formnext 2017’den çok daha başarılı ve ilgi çekici bir fuar bekliyoruz. Formnext gerçekten son derece yüksek potansiyele sahip, her geçen sene daha fazla büyüyecek ve yeni nesil teknolojileri ile adından söz ettirmeye devam edecek’’ dedi. Fuarın başlangıç tarihine az bir süre kala, elde edilen kesinleşmiş katılımcı ve tahmini ziyaretçi rakamları 14 Kasım’da kapılarını açacak fuar öncesi son derece olumlu sinyaller veriyor.
 
Sektörün en prestijli ve önde gelen firmaları sizi bekliyor.
 
3D sistemler, Katkı endüstrileri, Arburg, BigRep, Konsept Lazer, Dassault, Envisiontec, EOS, Formlabs, FIT, HP, Keyence, Lazer, Materyalize ürünler, Prodways Renishaw, Ricoh, Sisma, SLM, Stratasys, Trumpf, VOXELJET, XJet ve ilk kez bu yıl ürün gruplarına eklenen Desktop Metal ürünleri Formnext’de yer alacak. Tüm dünya genelinde bu alanlarda faaliyet gösteren yenilikçi ve başarılı şirketlerinin büyük bir kısmı en yeni teknoloji ve ürünlerini segilemek için Frankfurt’da olacak. 
 
Ayrıca, Formnext’de çeşitli sanayi sektörlerinde kullanılan ve dünyanın en gelişmiş teknolojilerinden bazıları da sergileniyor olacak. Bu doğrultuda, BASF, Böhler Edelstahl, Heraeus, Höganäs, Sandvik ve Airbus/APWorks gibi küresel inovasyon liderleri de yeni teknolojilerini sergilemek için bir önceki fuarda olduklarından daha güçlü bir şekilde Frankfurt’da yerlerini alacaklar. Makine mühendisliği endüstrisinin en önde gelen firmalarından, Hermle, Matsuura, Sodick ve DMG/Sauer’in temsilcilerinin de Formnext 2017’de olması bekleniyor.
 
Son olarak, Formnext 2017’de ölçüm teknolojisi ve postprocess alanlarında Faro, Joke, Nikon, Wenzel, Werth Messtechnik – yazılım alanında ise Additive Works, Altair, Dassault Systames, IKOffice, MachineWorks, Sigma Labs gibi önemli firmalar sizleri Frankfurt’da bekliyor olacak.
 
22 farklı ülkeden yeni katılımcı Formnext 2017’de.
 
Paylaş Tweet Paylaş
1921 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM