Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
9. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu Toplantısı Yapıldı

10-11 Ekim tarihlerinde CNR Expo Center'da gerçekleştireceğimiz 9. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu'nun Bilim Kurulu ve Danışma Kurulu Toplantıları yoğun katılımla, 9 Şubat Cumartesi günü yapıldı. Sabah kahvaltıyla başlayan toplantı, Assan Alüminyum Genel Müdürü ALUS'09 Yürütme Kurulu Başkanı Göksal Güngör'ün açılış konuşmasıyla devam etti. METEM Koordinatörü Hüseyin Savaş'ın ALUS'09 sunumunun ardından TALSAD Genel Sekreteri Erol Metin moderatörlüğünde, bu yıl ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştireceğimiz Sempozyumu daha başarılı ve daha etkin hale getirebilmek için değerli ALUS'09 Bilim Kurulu ve Danışma Kurulu üyelerinin görüşleri alındı. Sıfır Atık, endüstri 4.0, inovasyon, dijitalleşme, geri dönüşüm, savunma sanayi, otomotiv sektörü, üniversite-sanayi işbirliği  konuları toplantıda öne çıkan başlıklar arasında yer aldı. Toplantı boğaz manzaralı mekanda yenilen öğle yemeği ile son buldu.

 

Her iki yılda bir gerçekleştirdiğimiz Alüminyum Sempozyumlarının 9’uncusunu TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi METEM işbirliği ile 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Yeşilköy-İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. 

 

Sempozyum, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu kez tam bir Uluslararası Sempozyum olarak düzenlenecektir. Sempozyum, aynı tarihlerde Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan ALUEXPO Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecektir.

 

Paylaş Tweet Paylaş
8598 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM