Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
TÜDÖKSAD, Bahar Yemeği Organizasyonu ile Üyeler ve Sektörle Bir Araya Gelindi

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Mart ayı toplantısını 15 Mart 2019’da Ankara Bilkent Otel’de gerçekleştirdi. Toplantı çerçevesinde yapılan organizasyonla Değerli Üyemiz Erkunt Sanayi firması ziyaret edilip motor blokların yapıldığı döküm ve işleme tesisleri gezildi.

 

Ziyaret sonrasında ise geleneksel hale gelen TÜDÖKSAD Bahar Yemeği Organizasyonu ile üyeler ve sektörle bir araya gelindi. Keyifli geçen akşam yemeği öncesi Kurumsal Yönetim konularında uzman olan Sayın Dr. Güler Manisalı Darman ’Şirketlerde Sürdürülebilirlik, Kurumsal Yönetim ve Önemi’ başlıklı bir sunum yaptı. Sunumun ardından sözü alan TÜDÖKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Umur Denizci, öncelikle  Güler Manisalı Darman’a teşekkür edip Merzifon yöresinde çeşitli kazılar ve mezarlarda bulunmuş alaşımlı bakırdan üretilmiş eserlerin temsili figürlerini hediye olarak verdi.

 

Daha sonra katılımları için üyelere ve sektör mensuplarına teşekkür edip, TÜDÖKSAD faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından 2018 yılında TÜDÖKSAD Akademi çatısı altındaki eğitimlere en fazla katılım sağlayan Yılkar Döküm Üretim Müdürü Ahmet Fikret Yıldırım’a ödülünü takdim etti.

Paylaş Tweet Paylaş
2693 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM