Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
MISAD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu!

MISAD Başkanı Koray Yavuz önderliğinde buluşan üyeler; Yönetim Danışmanı Tolga Acarlı’nın “Şirketlerde Kurumsallaşmanın Önemi” ve “Şirket Anayasası” eğitimine katıldılar. 

 

Metal Isıl İşlemciler Derneği (MISAD) üyeleri, ısıl işlem sektörü ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunup, keyifli vakit geçirdikleri MISAD kahvaltılarına bir yenisini daha eklediler.

 

6 Nisan Cumartesi günü Nakkaştepe’de Bridge Restaurant’ta MISAD Başkanı Koray Yavuz önderliğinde buluşan üyeler; kahvaltı sonrasında, Yönetim Danışmanı Tolga Acarlı’nın “Şirketlerde Kurumsallaşmanın Önemi” ve “Şirket Anayasası” konu başlıkları hakkındaki eğitimine katıldılar. 

 

Neler konuşuldu?
Üyeler, ısıl işlem sektörünün gelişimine, derneğin faaliyetlerine ve gelecekteki hedeflerine yönelik görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca MISAD’ın çalışmalarını sürdürdüğü; lise/üniversitelerde açılabilecek ısıl işlem bölüm ve sınıflarındaki öğrencilere planlanan teşviklerle ilgili de bilgilendirme yapıldı.

 

Paylaş Tweet Paylaş
2807 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM