Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Çelikhaneler Var Oldukça 5M Olarak Biz Varız... Çünkü,130.000 Ton/Yıl ve Artan Kapasitesiyle Çelikhanelerde Varlığını Yükseltiyor

5M’in Orta Doğu ülkeleriyle başlayan; (çelik, hurda, çelik biet üretimi ve beraberinde lama,köşebent vs. inşaat demiri üretimi için)indüksiyon ergitme ocağı ihtiyaçları ile başlayan sürecimiz, çelikhane  makinaları üreten ve her biri alanında uzman olan çözüm ortaklarımızın da değerli katkılarıyla anahtar teslimi çelikhaneler, sürekli döküm makinaları (CCM) filtre sistemleri laboratuvarlar, haddehane tesisleri olarak gelişim göstermiş olup başlangıç noktası olan Orta Doğu ülkeleri (Suriye, Mısır, Libya, İran, Irak) yanında Türkiye, Rusya, Romanya, Azerbaycan, Kazakistan ülkelerini de eklemiştir. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam etmekte olup yakın zamanda  yeni ülke ve yeni coğrafyalarda çelikhane ve diğer üretilen sistemlerimiz ile hizmet sunmaya devam edeceğiz.

 

Bu anlamda Karabük’e gönderilen sistemlerimiz ile kurulacak çelikhane yatırımı için kesintisiz çelik ergitme tesisinde 5M’in toplam 13.000 Kw gücünde  2x6000 Kw  1x1200Kw 3x15  Ton Continuous  çelik ergitme sistemi olarak 130.000 Ton/Yıl planlanan tesis’in mekanik montaj işlemleri tamamlandı.

 

Sistem:
2x6000Kw İndüksiyon Güç Konvertörü
1x1200Kw Bekletme, Ön Isıtma, Sinterleme
3x15 Ton Ergitme Ocakları

 

Karabük’e gönderilmiş olan sistemin montaj çalışmaları 2019 Temmuz - Ağustos  ayı içinde faaliyete geçmesi planlanmaktadır. 

 

Paylaş Tweet Paylaş
3189 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM