Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Tataristan Cumhurbaşkanı Sarıgözoğlu Bursa Tesislerinde

Tataristan Cumhurbaşkanı Sn. Rustam Minnihanov ve beraberindeki resmi heyet ve Kamaz yetkilileri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ticari Safari Projesi Kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak üzere 15-17 Mayıs tarihlerinde Bursa’ya bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

 

Türkiye ve Tataristan arasındaki ticaret hacmini genişletmek amacı ile düzenlenen ve yoğun ilgi gören bu forumda Bursa dışında Manisa ve Aksaray’da da toplam 4 tesis ve 1015 çalışanı ile Ford, Mercedes, BMW, Renault, Tofaş gibi dünya devlerine sac metal kalıpçılığı ve preslenmiş metal parça konusunda hizmet veren Sarıgözoğlu A.Ş. de yer alıyor. Sn. Minnihanov, Sarıgözoğlu’nun Bursa tesislerine geldiğinde kendisini Sarıgözoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Sarıgözoğlu ve Tiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Tiryaki karşıladı. Sn. Minnihanov, Sarıgözoğlu hakkında oldukça bilgi sahibi olduğunu belirterek doğrudan üretim sahasına gidip robot otomasyon teknolojisi ile üretim yapan presli imalat ve kaynaklı imalat işlemlerini büyük ilgi ile takip etti. Saha ziyareti esnasında Sn. Minnihanov’a eşlik eden Sn. Mustafa Sarıgözoğlu üretim prosesleri hakkında önemli bilgiler verdi. Saha gezisi sonrası birbirlerine hediye takdim eden Sn. Minnihanov ve Sn. Sarıgözoğlu samimi görüntüler vererek çok memnun vedalaştılar.

Paylaş Tweet Paylaş
5197 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM