Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Misad Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği 4.Uluslararası Akdeniz Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Konferansı ile İlgili Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

4.Uluslararası Akdeniz Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Konferansı, MISAD-Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği ve METEM-TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi işbirliği ile 03-05 Haziran 2020 tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası, İstanbul’da yapılacaktır.

 

Bu etkinlikte tüm dünyadan tedarikçiler, üreticiler ve nihai kullanıcılar ile ısıl işlem endüstrisinin ihtiyaçlarını; verimlilik, kalite, işçilik, maliyet, çevre, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi bağlamında kendilerinin karşılaştığı gerçek ve dinamik günlük zorlukları tartışma fırsatı sunmayı planlamaktadır.

 

IFHTSE-Uluslararası Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Federasyonu bünyesinde farklı ülkelerde yapılan bu etkinliği ülkemizde yapmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. IFHTSE; dünyadaki sanayi olarak kritik ısıl işlem ve yüzey mühendisliği alanlarında önemli kuruluşları birbiriyle iletişime geçirmektedir.

 

Bu amaçla çalışmalar hızlı bir şekilde devam ederken konu ile ilgili bilgi alış verişi sağlamak amacıyla 02-08-2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule binasında toplantı gerçekleştirildi.

 

Toplantı MISAD Yönetim Kurulu başkanı Koray Yavuz’un başkanlığın da açılış konuşmasıyla başladı. Katılımcıların kendilerini tanıtmasından sonra METEM’den Tubanur Sezer konu ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Etkinliği destekleyecek görüş ve yönlendirici öneriler alınarak çalışmanın geleceği için yeni şekillendirme oluşturuldu.

Paylaş Tweet Paylaş
20154 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM