Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Dünyanın En Büyük Çelik Üreticisinin Tercihi Ermaksan Oldu

Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknoloji çözümler geliştiren Ermaksan, dünyanın dört bir yanındaki pazar ağını güçlendirmeye devam ediyor. Ermaksan, ABD merkezli dünyanın en büyük çelik üreticisi SSAB firması için ürettiği son teknolojiye sahip, 18 metre uzunluğundaki fiber lazer makinesinin kurulumunu gerçekleştirdi. Ermaksan’ın Kuzey Amerika pazarına ihraç ettiği bu uzunluktaki 2’nci ürün olan makine; kusursuz kesim, yüksek hız ve Ermaksan’ın kendi geliştirdiği yazılımlar ile rakipsiz performansı gibi özelliklerle tercih sebebi oldu.

 

Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknoloji çözümler geliştiren Ermaksan, tamamen kendi öz kaynaklarıyla üretip dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği son teknolojili ürünleriyle, global arenadaki hızlı yükselişini sürdürüyor.

 

Ermaksan, ABD merkezli dünyanın en büyük çelik üreticisi SSAB firması için ürettiği son teknolojiye sahip, 18 metre uzunluğundaki Fibermak fiber lazer makinesinin kurulumunu gerçekleştirdi.

 

Ermaksan’ın tamamen kendi öz kaynaklarıyla ve AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen ürün, şirketin ABD’deki lokasyonu ErmakUSA aracılığıyla SSAB firmasına teslim edildi. Küresel müşteri beklentileri doğrultusunda Endüstri 4.0’a uygun akıllı makineler üreten Ermaksan’ın, Kuzey Amerika pazarına ihraç ettiği bu uzunluktaki 2’nci ürün olan makine; kusursuz kesim, yüksek hız ve Ermaksan’ın kendi geliştirdiği yazılımlar ile rakipsiz performansı gibi özelliklerle tercih sebebi oldu.

 

Üretimde verimlilik ve süreklilik
Ermaksan’ın ileri teknoloji ile geliştirdiği lazer teknolojisi üretim verimliliğine ve sürekliliğine katkı sağlarken, şirketin ürettiği yenilikçi makineler, otomotiv ve havacılık başta olmak üzere, üretim sektörünün pek çok aşamasında kullanılıyor.

 

Türkiye’nin yüzde yüz yerli ilk lazer çipi, ilk lazer ışın kaynağı, ilk 3D eklemeli imalat makinesi ve FBG sensör (Fiber Bragg Grating) gibi pek çok yeni teknolojiyi hayata geçiren Ermaksan, AR-GE ve inovasyon odaklı çalışmalarıyla teknolojiye yön vermeye de devam ediyor.

 

Katma değere odaklanmayı sürdüreceğiz
Ermaksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük çelik üreticisi SSAB firmasına teslim ettikleri ürün ile bölge pazarında önemli bir adım daha attıklarını vurguladı.

 

ErmakUSA ile ABD pazarındaki etkinliklerini her geçen gün artırdıklarının altını çizen Özkayan, şirket olarak geleceğin teknolojilerini üretmeye devam edip, üretimde verimliliğe ve katma değere odaklanacaklarını kaydetti.

Paylaş Tweet Paylaş
1573 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM