Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Mitsubishi Materials’in Yeni Teknoloji ve Eğitim Merkezi Açılışı

Mitsubishi Materials, Almanya’nın Stuttgart şehri yakınlarında yeni bir teknoloji merkezi (MTEC, Mitsubishi Teknoloji ve Eğitim Merkezi) açtı. İki katlı modern bir binada bulunan yeni merkez, 4 Haziran 2019’daki açılış töreni ile resmen açıldı.

 

En son teknolojiye sahip olan bu tesis, Mitsubishi’nin müşterilere anahtar teslim metal kesme çözümleri sağlamaya yönelik mevcut ve gelecekteki gelişim ihtiyaçlarına ilişkin önemli bir yatırımı temsil ediyor. MTEC bunu gerçekleştirmek için, 5 eksenli bir işleme merkezi dahil olmak üzere, en son yüksek teknoloji tornalama, frezeleme ve İsviçre tipi takım tezgahlarını barındırıyor. Bu yeni makineleri, en modern takım ayarlama ekipmanı ile birlikte gelişmiş koordinat ölçüm ve kalite kontrol cihazları tamamlıyor. MMC Hardmetal Europe (Holdings) GmbH (Mitsubishi Materials Metalworking Solutions Company’nin Avrupa Merkezi) Başkanı Yutaka Tanaka; “Bu heyecan verici yeni tesisin, müşterilerimizle daha yakın ve doğrudan mühendislik teması sağlama konusunda itibar görmesini umuyoruz. Daha gelişmiş anahtar teslim projeler için mühendislik uzmanlığımızı kullanmanın yanı sıra müşterilere uygulama süreçlerinde iyileştirmeler sağlayacak yanıtlar vermeyi hedefliyoruz. MTEC ayrıca kendi kesici takım geliştirme sürecimiz için önemli bir test ortamı sunacak ve Mitsubishi’nin Japonya, Çin, Tayland, İspanya ve ABD’deki diğer global teknik merkezleri ile güçlü bağlantılar kuracak. Bu bağlantı, toplanan işleme verilerinin müşterilerimiz yararına daha fazla paylaşılmasını sağlayacak.” 

 

Merkezde, burayı yeni üsleri haline getirecek olan Avrupa Proje Mühendisliği ekibi personeli görevlendirildi. Ekip şu anda 12 çalışandan oluşuyor ve hizmetlerine olan talep artışıyla genişleyecek. Genel Müdür Enrique Lopez; “Uluslararası, deneyimli uzman ekibimiz, bireysel uygulama sorularından tam anahtar teslim projelere kadar müşteri projelerinden sorumlu olacak. Ismarlama takım tasarımı, CADCAM programlama ve karmaşık genel işleme paketleri gibi hizmetler sunacaklar. MTEC ve personelinin müşteri beklentilerini aşacağını ve Mitsubishi’nin kesici takım endüstrisindeki öncülerden biri olarak itibarını artıracağını umuyoruz.”

 

MTEC Stuttgart’ın açılışı, Mitsubishi ile uluslararası takım tezgahı üreticileri arasında sinerji oluşturan, iş birliği çerçevesini güçlendiren itici güç görevi gördüğünden Mitsubishi’nin tarihinde bir kilometre taşıdır. MTEC Stuttgart’ın Müdürü Kunihiro Endo, “Ortak geliştirme, teknoloji transferi ve açık inovasyon yabancısı olduğumuz konular değil. Çözüm merkezimiz yeni iş birliği alanları açarak sürekli gelişim sürecimizi optimize etmemizi ve sürdürülebilir büyümeyi hızlandırmamızı sağlayacak,” diyerek bunu onaylıyor.

 

Mitsubishi Materials, Valencia’daki üretim tesisi yakınlarında yer alan diğer tesisi ile birlikte Avrupa’da 2 MTEC merkezine sahip.

www.mmc-hardmetal.com
www.mitsubishicarbide.com

 

Paylaş Tweet Paylaş
2547 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM