Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
EFRS’2019, 7.Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu Tüm Sektörün Büyük Beğenisini Kazanarak Yapıldı…

7.Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu, 26-27 Eylül 2019 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi, İzmir’de sektörün büyük katılım ve desteği gerçekleştirilmiştir. Sempozyum; tüm dünyadan tedarikçiler, üreticiler ve son kullanıcılardan oluşan çelikçilere; verimlilik, kalite, kaynak kullanımı, maliyet, çalışan sağlığı, çevre, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi bağlamında çeliğin gerçek ve güncel dinamiğini tartışma fırsatı sağlamış ve gerçek hayat tecrübeleri ile güçlendirilmiş geniş açılı bir konsept yakalanmıştır. EFRS2019, İzzet ULU’nun başkanlığında; Orhan ÖZKAN, Hasan ACAR, Tamer BIÇAKLI, Deniz ÇATAN, Hasan Hakkı ERDOĞAN, Sabri KILIÇ, M. Nedim SAVAŞ, Ayhan TUĞRUL, Ahmet İlhan TURAN, Murat UYSAL ve Bülent YILDIRIM’dan oluşan Sempozyum Yürütme Kurulu’nun büyük emek ve özverili çalışmaları ile tüm sektöründen büyük beğeni toplamıştır. METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Ata ÖZDEMİRLER tarafından yapılan konuşma ile başlayan etkinliğe, Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Sayın İzzet ULU’nun açılış konuşması ve sponsorların plaket töreni ardından “Çelikte geleceği konuşalım” temalı açılış paneli ile devam edilmiştir. İlk gece, tüm katılımcıların bir araya geldiği Gala Gecesinde, İzmir Körfezi’ nin muhteşem manzarası eşliğinde ve orkestranın eğlenceli sahnesi ile tüm sektör temsilcilerinin kaynaşması sağlanmıştır. Sempozyumumuza destek veren Demir Çelik Üretici fabrikalarımıza, Ana, Platin ve Gümüş sponsorlarımıza, stand açan firmalarımıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Bir sonraki sempozyumda “Yeniden…Hep Beraber…”, yine güzel bir İzmir sonbaharında, “Yeniden ÇELİK Konuşmak…” için bir araya gelmekten mutluluk duyacağımızı siz değerli katılımcılarımıza saygılarımızla duyurmak isteriz.

 

Açılış töreninde, Andolu Salonunda 550 kişiden fazla katılımcımız vardı… 1 PANEL 32 SÖZLÜ SUNUM 332 FİRMA 1250 KATILIMCI 9 OTURUM 49 POSTER SUNUM 40 SPONSOR 54 STAND 7 TH 4 INTERNATIONAL IRON & STEEL SYMPOSIUM / “Let’s Talk STEEL Now” 7. ULUSLARARASI DEMİR ÇELİK SEMPOZYUMU / “Haydi ÇELİK Konuşalım” 5 Silver Sponsors / Gümüş Sponsorlar ALP MÜHENDİSLİK Main Sponsor / Ana Sponsor Supporting Iron & Steel Manufacturers / Destekleyen Demir & Çelik Platinum Sponsors / Platin Sponsorlar SPONSORLARIMIZ Sempozyumumuzun başarısındaki katkılarından dolayı sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz… Açılış töreninin ardından Sponsorlarımıza; METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Ata ÖZDEMİRLER ve Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Sayın İzzet ULU ve Diğer Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından birer teşekkür plaketi verilmiştir.

 

1. GÜN “Çelikte Geleceği Konuşalım” başlıklı açılış panelinde Sayın İzzet ULU’nun (İzmir Demir Çelik) moderatörlüğünde; Martin FLEISCHER (Primetals Technologies), Ayhan TUĞRUL (Cares) ve Dave KNIGHT (One Planet), bizlerle çelik sektöründeki gelecek perspektiflerini paylaşmışlardır. Tüm katılımcıların ilgi ile izlediği panel büyük beğeni kazanmıştır. Öğleden sonraki Sempozyumun ilk oturumunda, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konusunda uzman kişiler ilgili sunumlarını gerçekleştirmiştir. 

2. GÜN Sempozyumun ikinci gününe, 2 ayrı salonda devam edilmiştir. Çelikhaneler, haddehaneler, entegre tesisler, digitalizasyon ve refrakterler ile ilgili konulardaki son gelişmelerden oluşan sunumlar her iki salonda da yoğun bir ilgi ile takip edilmiştir.

 

POSTER SUNUMLAR Yine sempozyumun ikinci günü Sempozyum Poster Alanında yayınlayan poster bildiriler Poster İzleme Komitesi tarafından ziyaret edilmiştir ve ziyaretçilerden de fazlaca ilgi görmüştür. ERDEMİR “Çelik ve Yaşam” SERGİSİ Sempozyum kapsamında “Erdemir Çelik ve Yaşam” heykel sergisi Oyak Maden ve Metalurji Grubu’nun katkıları ile ziyaretçiler ile paylaşılmış ve büyük beğeni ile karşılanmıştır. 

 

GALA GECESİ İlk günün akşamında Gala Yemeğimizde imbat rüzgarı eşliğindeki günün yorgunluğunu La Vie Nouvelle’da İzmir Körfezine bıraktık. Aegean Band Grubunun muhteşem müziği eşliğinde ve Dir Geleneksel Show Grubunun renkli gösterileri ile konuklarımız eğlenceli bir zaman geçirme imkanı bulmuşlardır.

 

Gala Yemeği sırasında Sempozyum Yürütme Kurulumuza; TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fırat SAPÇI ve METEM Yürütme Kurulu Başkanı Sayın Ata ÖZDEMİRLER tarafından birer teşekkür plaketi verilmiştir.

Paylaş Tweet Paylaş
3386 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM