Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
4.Uluslararası Akdeniz Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Konferansı İçin Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

IFHTSE bünyesinde farklı ülkelerde yapılan, 4.Uluslararası Akdeniz Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Konferansı, MISAD-Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği ve METEM-TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi işbirliği ile 03-05 Haziran 2020 tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası, İstanbul’da yapılacaktır. Son yıllarda teknolojik genel bilgilerde meydana gelen önemli gelişmelerin birçoğu, ekonomik küreselleşmeyle birlikte, ısıl işlem alanında yeni zorluklar getirdi. Bu üç günlük Konferans’ta; mühendisler, bilim adamları, araştırmacılar ve üretim yöneticileri; en son ısıl işlem teknolojileri alanlarında yeni zorlukları, son gelişmeleri ve ortaya çıkan konuları gözden geçirip tartışabilecekleri bir forum sağlayacaktır.

 

Aynı zamanda, mevcut durum ve perspektifleri, ısıl işlem teori ve pratiğinde incelemek için bir fırsat sunmalıdır. Konferansta ısıl işlem ile ilgili çeşitli Ar-Ge çalışmaları ele alınacaktır. Konferans ayrıca; alaşım geliştirme, mikroyapı / özellik ilişkileri ve mühendislik performansı, ısıl işlem’in çoğunlukla fiziksel metalurjik yönlerini de kapsayacaktır; ek olarak, Konferans’ta yeni mühendislik süreçleri, matematiksel modelleme, sanal işlem, akıllı sistemler, modern ekipman ve ısıl işlem yönetimi ele alınacaktır.

 

Özellikle gelişmiş ısıl işlem alanlarında; alaşım özellikleri, üretim süreçleri, modelleme ve simülasyon, ekipman ve yönetim ile ilgilenenler, bu Konferans’tan yüksek fayda sağlayacaklardır. Katılan delegelere ek olarak, Konferans Program Komitesi, seçkin araştırmacıları, ısıl işlemin önemli alanlarındaki en son gelişmeleri paylaşmak için davet edecektir.

Paylaş Tweet Paylaş
2514 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM