Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
En İyi Performans Gösteren Üreticiler Açıklandı: Listeye Giren Tek Türk Üretici HT-SAAE Oldu

HT-SAAE, PVEL 2020 PV Güvenirliği Değerlendirmesi’nde ‘’En İyi Performans Gösteren Üreticiler” listesine seçildi. Farklı değerlendirme kriterine göre, panellerinin güvenirliği ve mükemmel performansıyla büyük bir başarı gösteren HT-SAAE, dünya sıralamasında 6. sırada yer alarak birçok rakibini geride bıraktı. HT-SAAE, listeye giren ilk Türk üretici olarak da dikkat çekti.

 

ABD merkezli test laboratuvarı olan ve sektörün en prestijli kurumları arasında yer alan PVEL, uzun yıllardır elde ettiği verilerle güneş enerji teknolojisi kredibilitesini gösteren performans ve güvenirlik testleri gerçekleştiriyor. Her yıl PV Evolution Labs (PVEL) tarafından üstlenilen ve DNV GL ile ortaklaşa hazırlanan ’PVEL PV Güvenirliği Değerlendirmesi’’ raporunda panel güvenirliği birçok yönden değerlendiriliyor. Bu yıl yapılan değerlendirmelere göre HT-SAAE, Türkiye’de üretilen güneş panelleriyle 21 rakibinin olduğu listede üst sıralarda yer aldı ve küresel bir lider olarak listeye 6. sıradan girdi.

 

Listeye giren tek Türk üretici
HT-SAAE, PVEL 2020 PV Güvenirliği Değerlendirmesi’ne İstanbul/Türkiye’deki fabrikasında üretilen ürünlerle girmeyi başaran tek Türk şirketi oldu. Yüksek performanslı panelleriyle dünya çapında birçok projede yer alan HT-SAAE, güçlü finansal yapısı, kaliteli üretimi ve yüksek kapasitesi ile global projelere güneş paneli tedarikini her yıl artırmayı hedefliyor.

 

Güneş panelleri yüksek performansıyla dikkat çekti
PVEL 2020 PV Güvenirliği Değerlendirmesi’nde 22 farklı markadan, farklı tip ürünler üzerinde yapılan Elektroluminans, Flash, PID, ısıl döngü, yüksek sıcaklık, mekanik dayanım testi ve ışınım testleri sonucunda en iyi performans gösteren paneller belirlendi. HT-SAAE tarafından üretilen güneş panelleri, yapılan bu testlerin birçoğunda yüksek performans göstererek üst sıralarda yer aldı.

 

Ayrıca üreticileri en iyi performanslarına göre sıralayan tabloda; HT-SAAE ürettiği 4 farklı tipte 8 güneş paneliyle en iyi performans listesinin de ilk sıralarında yer aldı.

Paylaş Tweet Paylaş
7157 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM