Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
5M İndüksiyon Sistemleri Teknolojisini Yurt Dışında 9000kW Gücüne Çıkarak Yükseltmeye Devam Ediyor

5M İndüksiyon sistemleri 2002 yılında kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiği önem ile ülkemiz dışında 35 ülkede çalışan sistemleriyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

 

5M’in Orta Doğu ülkeleriyle başlayan;(çelik,hurda,çelik biet üretimi ve beraberinde lama,köşebent vs. inşaat demiri üretimi için)indüksiyon ergitme ocağı ihtiyaçları ile başlayan sürecimiz, çelikhane  makinaları üreten ve her biri alanında uzman olan çözüm ortaklarımızın da değerli katkılarıyla anahtar teslimi çelikhaneler, sürekli döküm makinaları (CCM) filtre sistemleri laboratuvarlar, haddehane tesisleri olarak gelişim göstermiş olup başlangıç noktası olan OrtaDoğuülkeleri (Suriye,Mısır,Libya,İran,Irak)yanındaTürkiye,Rusya,Romanya, Azerbaycan,Kazakistan ülkelerini de eklemiştir.Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam etmekte olup çok yakın zamanda (KSA-SAUDİ ARABİA) katarak  yeni ülke ve yeni coğrafyalarda çelikhane ve diğer üretilen sistemlerimiz ile hizmet sunmaya devam edeceğiz.

İRAN’A Satılan Sistem özellikleri:
İran’da 5M indüksiyon sistemleri tarafından montajı devam eden Eylul 2020 Tarihinde üretime alınacak olan 200.000ton/yıl Ergitme sistemlerimize ek olarak 200.000 Ton/yıl Çelik Ergitme Sistemi için müşterimiz yeni yatırımında üstün kalitesi ve tecrübesiyle 5M İNDÜKSİYON SİSTEMLERİNİ tercih etmiştir. İmalata alınan 2x 9000kW 4x20 Ton Çelik Ergitme Sistemini alarak mevcut kapasitesini artırarak 200.000 Ton’dan 350.000-400.000 Ton/yıla  çıkarmayı hedeflenmiştir. 

 

Yeni sistemin ŞUBAT 2021 yılı içerisinde üretime alınarak faaliyete geçmesi planlanmaktadır. Firmanın yeni yatırımında 5M İndüksiyon Sistemlerini tercih etmesi bizleri çalışmalarımızda ve ilerlememizde daha da teşvik edecektir. 5M Ailesi olarak yapılan Çelikhane Projemizin İran’da kurulu firmaya hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

Paylaş Tweet Paylaş
14503 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM