Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Verimli, Modern, Hızlı ve Temiz Dökümhaneler için DISA Mükemmel Seçim

1973 yılından bu yana Metalurji Sektöründe Avrupa’nın önde gelen makine, ekipman ve sarf malzemesi üreticilerinin Türkiye genelinde temsilciliğini yaparak sektöre hizmet vermekteyiz. 

 

Müşteri odaklı bir yapıya sahip olan firmamız müşterilerine hizmeti ön planda tutup ihtiyaçlarını doğru tespit ederek işe başlamaktadır.

 

Günümüzde müşterilerimizin beklentisi olan yenilikçilik, yüksek teknoloji, kolay kullanım, güvenilirlik, dayanıklılık ve düşük maliyet özelliklerini şirket politikası olarak benimseyerek, faaliyet alanlarımızı Döküm, Alüminyum Döküm, Demir Çelik, Demir Dışı ve Tahribatsız Muayene olarak 5 ana başlık altında topluyoruz.

 

Meta-Mak olarak çözüm kapsamı içinde danışmanlık, eğitim, entegrasyon, makine, ekipman, malzeme temini ve uygulama bakımı hizmetleri de vermekteyiz. Özellikle Döküm sektöründe, yenilikçi dökümhane teknolojisinin önde gelen küresel sağlayıcısı ve eksiksiz dökümhane çözümleri ve hizmetlerinin yanı sıra son teknoloji kalıplama ekipmanlarının da dünya lideri tedarikçisi olan DISA A/S ile Türkiye’de birçok başarılı projeye imza atmıştır. 

 

DISA A/S kum tesisi çözümleri, rakipsiz, güvenilir, modern, dayanıklı ve düşük maliyetli yatırım isteyen dökümhaneler için mükemmel seçimdir. 

 

DISAMATIC kalıplama hatları modern, güvenli bir çalışma ortamı ile birlikte yüksek kaliteli ve yüksek hızlı döküm üretimi sunarken, minimum yatırım, maksimum performans ve kapasite ile uzun hizmet ömrü boyunca yüksek bir yatırım getirisi sağlar.  DISA markasının Çin’den tüm Dünya’ya sunduğu DISAMATIC C3, çeşitli boyutlarda çok çeşitli döküm parçalarını üretebilen dikey kalıplama sistemidir. DISAMATIC C3, kaliteden ödün vermeden, DISA’nın yüksek performanslı D-hatlarından elde edilen bilgi, uzmanlık ve teknolojiden yararlanmaktadır. 

 

DISAMIX S-Mixer daha hızlı, daha homojen bir karışım ve daha az enerji tüketimi sayesinde şimdiye kadar tasarlanan en gelişmiş, en verimli mikserdir. 10 yıl garantili sert seramik astar kaplı hazneye sahiptir ve entegre edilmiş SMC ile sürekli kum kalite kontrolü sağlar. DISA markasının rakipsiz küresel servis ağı ile desteklenen DISAMIX, düşük bakım gereksinimi ve uzun ömürlü kullanım süresi ile benzersiz şekilde sağlam bir makinedir.  

 

Kısacası, DISA A/S kum tesisi çözümleri, büyük hedefleri olan dökümhanelerin üretkenliğini, kalitesini ve kaynak kontrolünü arttırmasına yardımcı olacak yenilikleri, ürün ve hizmetleri en son teknoloji ile sunmaktadır.

 

Meta-Mak ve DISA A/S olarak; müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlamak için, ilk fizibilite çalışmasından ve genel proje konseptinden, planlama, denetim, kurulum, son kabul testi ve tesis başlangıcına kadar hat ekipmanıyla ilgili her ayrıntıyla ilgilenmekte ve en gelişmiş, en yüksek performanslı ve kanıtlanmış çözümler sunmaktayız.

Paylaş Tweet Paylaş
5129 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM