Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Türk Otomotiv Sanayisinin Liderlerinden Tirsan Kardan, Bir Kez Daha Bomaksan’ı Tercih Etti!

bomaksan

Bora BoysanYüksek performanslı, özgün tasarımlı, yerli üretim Bomaksan ürünleri Türk otomotiv sanayisinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Talaşlı imalat hattı Yağ Buharı Filtre Ünitesi cihazlarıyla sektörde fark yaratan Bomaksan, son olarak Türk otomotiv sanayisinin tecrübeli ve lider kuruluşlarından Tirsan Kardan tarafından bir kez daha tercih edildi. 

 

Bomaksan marka YBF model ürünlerde yer alan uzun ömürlü filtre teknolojisi sayesinde daha az duruş ve üst düzey verim alan Tirsan Kardan, ilk yatırımının ardından memnun kaldığı Bomaksan ürünlerini, yeni yatırımlarında da tercih ederek markaya ve ürüne olan güvenini gösterdi.

 

Tirsan Kardan’ın yanı sıra Alman MAHLE, Alman Benteler Automotive, Japon ISUZU, EKU Fren, Güney Koreli Donghee Otomotiv, ESAN Akü, AKO Akü, Faslı akü üreticisi ALMABAT ve Kenyalı akü üreticisi ABM, Bomaksan’ın iş birlikteliği yaptığı otomotiv sektörünün diğer dev markalarından...

 

Tirsan Kardan, 60 yılı aşkın otomotiv sanayi tecrübesi ile Kardan şaftları, direksiyon kolonları ve vites kutusu/diferansiyel flanşlarının tasarım ve üretiminde uzmanlaşmıştır. Tirsan Kardan, bu ürün gruplarında Türkiye’de ve dünya çapında birçok OEM ve OES firmalarının tercih ettiği ana tedarikçi konumundadır.

Paylaş Tweet Paylaş
2539 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM