Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
İDEAL MODEL, Isıtmasız Otomatik Döküm Makineleri ve Robotları Konusunda Patente Hak Kazandı

ideal model

patent1981’den bu yana döküm sektörüne katkılar sağlayan ve bugün daha çok dökümhane makineleri ve anahtar teslim dökümhane projeleri konusunda hizmet veren İDEAL MODEL, uzun bir süredir üze rinde çalıştığı ısıtmasız otomatik döküm makineleri ve robotları konusunda patente hak kazandı. “İncelemeli” alınan bu patent sayesinde ürün 20 yıl boyunca korunacak.

 

Firmanın ürettiği SwingPour™ ve LinePour™ otomatik döküm sistemleri sayesinde dereceli ya da derecesiz, dikey ya da yatay otomatik kalıplama hatlarındaki döküm otomasyonu tam otomatik olarak sağlanabiliyor. İhtiyaca göre döküm hatla senkronize ya da daha basitleştirilmiş olarak yarı otomatik olarak seçilebiliyor.

 

Özellikle son yıllarda ülkemiz firmalarınca alınan dünya çaplı patentler hepimiz için bir gurur kaynağı. İDEAL MODEL’e çabaları ve ülkemize kattığı bu değer için teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

ideal model

Paylaş Tweet Paylaş
25115 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM