Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Inductotherm Türkiye’den Bulgaristan Çıkartması!

Inductotherm Türkiye; Bulgaristan’ın dev metal ve teknoloji firması MTG (Metal Technology Group) bünyesindeki üç ayrı şirkete çeşitli boyutlardaki sistemlerin satışını gerçekleştirdi.

 

Bulgaristan’da faaliyet gösteren ve çeşitli döküm üretimlerinde uzmanlaşmış dökümhaneleri birleştiren bir kuruluş olan MTG (Metal Technology Group) bünyesindeki OSSAM, ALUCOM ve CENTROMET firmalarında değeri iki milyon Euro’yu aşan toplam 9 adet indüksiyon sistemi devreye alındı. 2018 ve 2019 yıllarında başlayan satış ve devreye alım süreçlerinin ardından, Inductotherm Türkiye Genel Müdürü A.Levend Otsukarcı ve Satış Müdürü Sabahattin Özen bahsi geçen firmalara ziyarette bulundu. Müşteri memnuniyeti ve satış sonrası müşteri ilişkilerine oldukça önem veren Inductotherm Türkiye’nin Bulgaristan ziyareti, dünya gündemini meşgul eden Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelendi ancak geçtiğimiz aylarda gerçekleştirildi. Bulgaristanlı firma yetkilileriyle bir araya gelen ve devreye alınan sistemleri inceleyen Inductotherm Türkiye heyeti, firma yetkililerinden indüksiyon sistemlerinin sorunsuz çalıştığı bilgisini aldı.

 

Bulgaristan’ın En Önemli Alüminyum Döküm Şirketlerinden ALUCOM, Inductotherm Alüminyum Döküm Ocakları ile Bir Adım Önde!

Inductotherm Türkiye’den Bulgaristan Alüminyum döküm şirketi ALUCOM’a iki set halinde 500 kilogramlık ocak satışı!

1973 yılında MTG Grup bünyesinde kurulan ve Avrupa’nın birçok ülkesine alüminyum döküm hizmeti veren ALUCOM firması; dökümhanesinde kullanmak üzere Inductotherm Türkiye’ye sipariş ettiği iki set 500 kilogram alüminyum ocağından oldukça memnun! 2019 yılında devreye alımı tamamlanan sistemleri, Inductotherm Türkiye Genel Müdürü A.Levend Otsukarcı ve Inductotherm Türkiye Satış Müdürü Sabahattin Özen yerinde inceledi. Satış sonrası müşteri memnuniyeti ve desteği konusunda oldukça hassas olan Inductotherm Türkiye, Covid-19 pandemi dolayısıyla erteledikleri Bulgaristan ziyaretini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Bu ziyaret dahilinde ALUCOM yetkilileri ile de görüşen Inductotherm Türkiye heyeti, devreye alınan 2 set 500 kilogramlık alüminyum döküm ocağının tam kapasite çalıştığı bilgisini aldı.

Paylaş Tweet Paylaş
18228 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM