Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Inductotherm Türkiye Bulgaristan’ın En Büyük Santrifüj Dökümhanesi Centromet’den 5 Adet İndüksiyon Sistemi Devreye Aldı

Bulgaristan’ın en büyük çelik santrifüj dökümhanelerinden olan Centromet, Inductotherm Türkiye’nin ürettiği sistemleri tercih etti!
 

1977 yılında Bulgaristan’da kurulan ve Bulgaristan’ın en büyük çelik santrifüj dökümhanesi olan Centromet firması; 500 kg ile 3 ton arasında değişen 5 adet sistemi devreye aldı. Şu anda aktif olarak çalışan bu sistemlerin, 2018 ve 2019 yıllarında satışı yapılmış ve devreye alımı tamamlanmıştır. Kimya endüstrisi, dizel motorlar ve dizel jeneratör üretimi, seramik, gıda ve boya endüstrisi, metalurji endüstrisi gibi alanlarda faaliyet gösteren Centromet, Inductotherm Türkiye’nin sistemleri ile üretim hızını ve kalitesini en üst seviyeye çıkardı. İndüksiyon sistemlerinin devreye alınmasının akabinde ortaya çıkan Covid-19 pandemi süreci nedeniyle firma ziyaretini ertelemek durumunda kalan Inductotherm Türkiye Genel Müdürü A.Levend Otsukarcı ve Satış Müdürü Sabahattin Özen, geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’a bir ziyaret gerçekleştirerek sistemleri inceledi. Firma yetkilileri ile temaslarda bulunan Inductotherm Türkiye heyeti, sistemlerin sorunsuz çalıştığını ve firma memnuniyetini bizzat yerinde öğrendi.

Paylaş Tweet Paylaş
11703 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM