Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
SW Gröditz ve V’Steels, Metal Enjeksiyon Sektöründe Birlikte Hareket Ediyorlar

Dr. Aziz Hatman tarafından Türkiye’de yapılandırılan V’Steels, metal enjeksiyonda SW Gröditz’in münhasır distribütörü olarak çalışmaya başladı.

 

25 yıldır metal enjeksiyon kalıpçıları, kalıp kullanıcıları ve ana sanayiye hizmet vermiş ve kalıp çelikleri, ısıl işlemleri ve kaplamalar başta olmak üzere pek çok başlıkta kalıp sektörüne yön vermiş olan Dr. Aziz Hatman, Alman takım çeliği üreticisi SW Gröditz ile yaptığı iş birliğini şöyle özetledi:

 

Gröditz iyi bir fabrika, möetal enjeksiyon için geliştirdikleri malzemeleri var. Benim teknik birikimim ile Gröditz’i buluşturduk. EX1 Victory ESR ürününü Türkiye’de stoklayıp dağıtımını üstelendik. Metal enjeksiyonda Grödiz’in tek dağıtım kanalı olduk. Kamelya Döğüşçü ve Birkan Ünal ile birlikte çalışıyoruz.

 

Kalıpçılarımıza, dökümhanelere ve ana sanayiye daha rekabetçi ama kalıp ömründen taviz vermeden alternetifler sunuyoruz. Isıl işlemini, kaplamasını biz çözüyoruz.

Paylaş Tweet Paylaş
21292 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM