Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Bomaksan, Fuardan Yeni İşbirlikleri ile Döndü

Dünya devlerini İstanbul’a taşıyan iklimlendirme sanayi fuarı ISK-SODEX bu yıl binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Isıtma, soğutma ve iklimlendirme (HVAC) sanayisinin öncüsü Bomaksan, fuarda inovatif ve yenilikçi teknolojilerini tanıttı. 

 

Fuarda, mevcut ürünlerinin yanı sıra lansmanını yeni gerçekleştirdiği ‘BOAsmart’, ‘DUFILmini’ ve ‘TOFILbench’ ürünleriyle de yer alan Bomaksan, ihracat hedeflerine yönelik yeni işbirliklerine imza attı.

 

29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ISK SODEX Fuarı 58 ülkeden katılan sektör temsilcilerine kapılarını açtı. Avrupa’nın en büyük iklimlendirme sistemleri fuarlarından ISK-SODEX’e 35 yıldır endüstriyel tesislerin toz, gaz ve duman problemlerine yönelik çözümler geliştiren Bomaksan yenilikçi ürünleri ile katıldı. Projelere tasarım aşamasından itibaren mühendislik desteği veren Bomaksan; BOAsmart, ‘DUFILmini’ ve ‘TOFILbench’ çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu. 

 

“Fuarın sunduğu fırsatları iyi değerlendirdik”
ISK-SODEX’e olan ilginin her geçen yıl arttığına dikkat çeken Bomaksan’ın Satış ve İş Geliştirme Müdürü Erinç Çelik: “ISK-SODEX Fuarı katılımcı, ziyaretçi yoğunluğu ve yarattığı iş hacmi açısından oldukça verimliydi.  AB ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeden temsilci Türkiye’den üreticilerle bir araya geldi. Bu süreçte fuarın sunduğu fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. İhracat hedeflerimizi yukarı taşıyacak yeni anlaşmalara imza attık. Bu anlaşmalarımızı yakında kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. 

 

Dünya devleri ISK-SODEX ile İstanbul’da buluştu
İklimlendirme sanayicileri ISK SODEX Fuarı’nda dünya genelinden birçok farklı sektör profesyonelleriyle bir araya geldi. Bomaksan fuarda inovatif koleksiyonlarıyla fark yarattı. Bomaksan’ın yenilikçi ve akıllı tasarım anlayışıyla ürettiği BOAsmart, DUFILmini ve TOFILbench, ISK-SODEX’in en ilgi çeken ürünleri arasında yerini aldı. Türkiye’de iklimlendirme alanında faaliyet gösteren üreticiler, birçok farklı ülkeden katılan temsilciler ile görüşerek ihracata yönelik yeni iş birlikleri gerçekleştirdi. 

Paylaş Tweet Paylaş
2240 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM