Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
MISAD 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirdi

koray yavuz3 Dönem başkanlığını yapan Koray Yavuz ekibiyle görev tazeledi.

 

2008 yılında Kurulan Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği kurulduğundan beri sektörün sorunlarını çözmek ve birliktelik adına sektörü güçlendirmek adına çok hızlı adımlarla ilerlemektedir. 2014 yılından beri MISAD başkanlığını gerçekleştiren Koray Yavuz ve ekibi güven tazeledi.

 

21 Eylül 2021 tarihinde DoubleTree by Hilton Avcılar’ da düzenlenen 7. Olağan Genel Kurul; 66 üyemizden 34 üyenin katılımıyla tamamlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra, Divan Heyeti üyeleri seçildi. Divan Heyeti başkanlığına Hasan Çep’in, katip üyeliklerine de Aylin Çivici ve Hale Gürsular’ın seçilmesinin ardından toplantı gündemine geçildi. Faaliyet raporu; derneğimizin Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Sabahattin Özen tarafından okundu. Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliği ile ibra edildi. Yapılan oylama sonucunda yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulları seçildi. Yeni dönem Yönetim Kurulu adına, MISAD Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yavuz konuşma yaptı. Üyelik aidatlarının artışı oy birliği ile kabul edildi. Fahri üyelik kriterleri ve il temsilcilikleri konularında yapılan oylama sonucunda; Yönetim Kurulu’nun talep ettiği yetki oy birliği ile kabul edilmiştir.

mısad toplantı

MISAD Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçiminde aşağıdaki listeler seçildi.

Yönetim (Asıl)
1- Atilla Koçak

2- Hasan Yücel Yılmaz

3- Koray Yavuz

4- Melih Yüksel

5- Murat Çelik

6- Sabahattin Özen

7- Yılmaz Türe

Yönetim (Yedek)
1- Burcu Çoğal

2- Abdulvahap Doğan

3- İhsan Akalın

4- Ergin Akyüz

5- Çetin Güler

6- Cihan Balaban

7- Ümit Karagülle

 

Denetim Kurulu (Asıl)
1- Cevat Çiçek

2- İhsan Bozkuş

3- Hüseyin Döner

 

Denetim Kurulu (Yedek)
1- Bülent Oruçoğlu

2- Kenan Anıl

3- Oğuzhan Demirci

Genel kurul sonucunda MISAD üyesi Teknovak firması ziyaret edildi. Sektörde Endüstriyel fırınlar ve ısıl işlem fırınları konusunda özellikle savunma sanayisine hizmet eden firmalara fırın üreten Teknovak firma sahiplerinden Hasan Çep ürettikleri fırınlar hakkında MISAD üyelerine bilgi verirken güzel bir gün geçirilmesini sağladı.

Paylaş Tweet Paylaş
3142 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM