Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
“Her Zaman Daha Fazla BIEMH” 31. BIEMH: Endüstri 4.0’in Üst Düzey Vitrini

23 ülkeden önde gelen şirketler, üç aydan kısa bir süre kala, mevcut alanın %95’inin rezerve edildiği BIEMH-Uluslararası Takım Tezgahı ve Teknolojileri fuarı- katılımlarını şimdiden onayladılar. Almanya, Avusturya, Belçika, Çin, Danimarka, Fransa, Hindistan, İtalya, Hollanda, Portekiz, İsviçre, Tayvan ve Türkiye gibi ülkelerden gelen yabancı katılımcıların toplam %46’sı ile kayıtlı katılımcı firma sayısı şu anda 900’ü aşıyor.

 

Sektöre göre, katılımcılar bileşen ve aksesuar şirketleri (%28), metal tornalama (%22), takım ve aletler (%15), deformasyona göre makineler (%14), metroloji ve CAD-CAM (%10) ve otomasyon ve robotik (%9) ağırlıklı olarak. Dizin bugüne kadar Bilbao Sergi Merkezi’nin salonlarını en gelişmiş teknolojik çözümler için son teknoloji bir vitrine dönüştürecek 2.200’den fazla makine, ürün ve hizmeti içeriyor. Veriler, endüstrinin ekonomideki temel rolünü güçlendireceği bu yıl için olumlu bir görünümü teyit ediyor; BIEMH, mevcut bağlamın karmaşıklığı göz önüne alındığında, endüstriyel alanın yeniden canlandırılması için üst düzey bir stratejik toplantı olarak 13-17 Haziran tarihleri arasında geri dönecek. Birden fazla iş fırsatı ile doğrudan ticari temas için bir B2B aracı olacaktır.

 

Uluslararası alıcı kampanyası
Alıcıların kampanyası şu anda Almanya, Çin, ABD, Fransa, Hindistan, İtalya, Meksika, Portekiz, Birleşik Krallık ve Türkiye’nin öncelik olarak kabul edildiği 30’dan fazla ülkede yürütülüyor. Ayrıca, daha dar bir odakla, İspanya’daki en yüksek endüstriyel şirket konsantrasyonuna sahip bölgelerde özel eylemler de yürütülmektedir.

 

Hosted Buyers Programı aracılığıyla büyük alıcıları çekmek, BIEMH ziyaretçi kampanyasının ana unsurlarından biridir. Bu program aynı zamanda katılımcıların kendilerinden gelen talepleri de içerir ve fuara gitmeden önce katılımcı firmalarla iş toplantılarını kapatabilen BEC’e azami ilgi gösteren stratejik oyuncuları çekmek için gereklidir.

 

Buna paralel olarak, 100’den fazla ülkede yürütülen genel ziyaretçi tanıtım kampanyası, otomotiv, havacılık, enerji, gaz ve petrol, demiryolları, gemi yapımı, metal konstrüksiyon, sermaye malları, çelik ve çelik gibi ana kullanıcı sektörlerinden profesyonellere yöneliktir. vanalar, diğerleri arasında.

 

BeDIGITAL, Addit3D ve diğer etkinlikler teklifi tamamlayacak
BIEMH ile eş zamanlı gerçekleştirilecek olan BeDIGITAL ve Addit3D, Endüstri 4.0 turunu, endüstrinin dijital dönüşümüne olanak sağlayan en yeni ürünler ve katmanlı üretime odaklanan geniş bir şirket yelpazesi ile tamamlayacak.

 

Her iki etkinlik de endüstriyel rekabet gücünü artırmak için gelişmiş üretimdeki büyük zorlukları ele alacak. Dördüncü baskısında BeDIGITAL, çok dinamik bir karşılaşma sunacak,

 

15 Haziran Çarşamba günü, ileri dijitalleşmedeki en son gelişmeleri analiz edecek olan İnovasyon Atölyeleri ve Dijital Sohbetler ile sergi alanını ve Start Up Köyü’nü birleştiriyor. Addit3D-Uluslararası Eklemeli Üretim ve 3D Fuarı, altıncı baskısında benzer bir format izleyecek ve 16 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan Katkı Müzakereleri adlı bir konferans programı ile devam edecek. Dahası, BIEMH’ye 13’ü Pazartesi (tam gün) ve 14’ü Salı (sabah) günleri IMIC-Endüstriyel Bakım İnovasyon Konferansı ve 15’i ve 16’sı olan WORKinn, Endüstriyel İstihdam Forumu katılacaktır.

Paylaş Tweet Paylaş
2779 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM