Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Bomaksan Solunan Hava Kalitesini Artırmaya Devam Ediyor: TOFILbench İle Enerji Ve Maliyet Tasarrufu

1986 yılından bu yana hava kirliliğini azaltmaya yönelik sistemler ve çözümler geliştiren yerli üretici Bomaksan, solunan hava kalitesini artırmaya devam ediyor.  Daha yaşanabilir bir dünya oluşturma stratejisiyle sürdürülebilir tasarımlara imza atan Bomaksan son olarak TOFILbench serisini geliştirdi. Marka yeni ürününün kaliteli filtrasyon sistemi ile bakım maliyeti tasarrufu sağlıyor.

 

Türkiye’de endüstriyel toz toplama ile filtrasyonu alanında toz, duman, yağ buharı sorununu etkili ve verimli sistemlerle çözen Bomaksan, orta, yüksek seviyeli toz ve duman uygulamaları için tasarladığı TOFILbench serisi ile tesislerin verimliliğini, kapasitesini ve güvenilirliğini arttırıyor. İhtiyaçlara göre uyarlanabilen yapısı ile kullanıcılarına artan tesis üretkenliği, geliştirilmiş enerji verimliliği, azalan ısı kayıpları ve düşük bakım maliyetleri sunuyor. 

 

Açılabilir yan paneller çalışma alanını genişletiyor 
Filtreli çalışma masaları, temizlenebilir kartuş filtreler, açılabilir yan paneller, yüksek verime ve emiş gücüne sahip radyal fan, fan dönüş yönü uyarı ışığı, filtre doluluk sensörü ve filtre çalışma saat sayacı ile donatılan TOFILbench serisi kullanıcılarına önemli avantajlar sağlıyor.  Sahip olduğu üstün kalite filtrasyon özellikleri sayesinde düşük bakım maliyetleri getirmesinin yanı sıra ekstra kullanım kolaylığı fırsatı veriyor. 

Paylaş Tweet Paylaş
10447 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM