Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
İndemak, Özgümüş Döküm Sanayi’ne 3500Kw 6 Ton Duet Power Ocaklarını Devreye Aldı

İndemak, Özgümüş Döküm Sanayi’ne satmış olduğu 3500kw 6 ton Duet Power ocaklarını sorunsuz bir şekilde devreye aldı. Devreye alınan ocakların kontrol sistemleri Endüstri 4.0 altyapısı ile uyumlu olarak internet ile uzaktan erişim imkanına sahiptir. Bu avantaj sayesinde ocak sisteminde oluşabilecek herhangi bir arıza durumunda, kısa sürede uzaktan arızayı tespit etme ve kullanılan Siemens PLC sistemi ile ergitme ile ilgili programlara ulaşarak revizyon yapma imkânı olmaktadır. Siemens PLC donanımlı yeni model İndemak ergitme ocağı, üzerinde bulunan ve elektrik tasarrufu, astar durumu ölçümü ve maden ergitmede kWh tüketimi ile ilgili özel programları ile müşteriye büyük avantajlar sağlamıştır.

 

Özgümüş Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Özgümüş ve işletme bünyesinde görevli mühendisler ergitme sistemine ait yazılımların kendilerine çok yarar sağlayacağını belirterek İndemak firmasını tebrik ettiler. Günümüz itibariyle 25’ten fazla ülkede farklı kapasitelerde çalışan ocakları bulunan İndemak, Özgümüş Döküm Sanayi’nde sorunsuz olarak devreye alınan 6 tonluk ergitme ocakları ile güvenirliliğini bir kez daha ispatlamış ve dökümhanelerin güvenle tercih edebileceği bir firma olduğunu sektöre göstermiştir.

 

Özgümüş Döküm Sanayi de, devreye aldığımız bu sistemle beraber kapasitesini 2 katına çıkarmış ve aynı zamanda mevcut diğer ocakları ile birlikte tek parça halinde 15 tonluk döküm alma kabiliyetine ulaşmıştır.

Özgümüş Döküm Sanayi’ye ocak yatırımlarında ikinci kez İndemak’ı tercih etmelerinden dolayı teşekkür eder, yeni ocak yatırımının hayırlı olmasını dileriz. 

Paylaş Tweet Paylaş
20516 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM