Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
“Ekstrametal Yeni Tesisinde 5M’i Seçti’’

Yüksek teknolojiye yatırım yapması, innovasyona ve fizibiliteye  verdiği önemi bilinen EKSTRAMETAL, yeni kurmakta olduğu döküm fabrikasında 5M firması üretimi, yeni nesil, tristör kontrollü güç paylaşımlı 5MPMT-PS-2000 KW, 3000 Kg kapasiteli indüksiyon ocağını seçti. EKSTRAMETAL’in bu tercihinde, 5M’in dünya devlerinin bile vermekte zorlandıkları performans rakamlarına ulaşması, servis hizmet alt yapısı ve yüksek teknolojisi en büyük etken olmuştur. Projeye göre ilk  döküm Ocak 2020 başında alınacaktır.

 

Yeni nesil sanayicilik alanında sektörüne öncülük eden, teknolojiye ve verimliliğe en yüksek önemi veren EKSTRAMETAL gibi bir şirketin 5M’i seçmesi 5M’in bugün gelmiş olduğu noktayı fazlasıyla hak ettiğinin ve ilerlediği yolun doğruluğunun bir göstergesidir. Bu tercihin vermiş olduğu gurur, 5M’i daha da ileriye gitmek konusunda motive etmektedir.

Paylaş Tweet Paylaş
4150 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM