Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Kürk-Ar Döküm San.Tic.Ltd.Şti 2.Sisteminde Yine 5M’i Tercih Etti

5m

5M olarak kurulduğumuzdan beri kaliteye verdigimiz önem ile ülkemiz dişında 35 ülkede tercih edilmemiz bizi memnun ediyor.

 

2002 yılında kurulan 5M indüksiyon sistemleri yılların deneyimi ve yeni teknolojilerle ürettiği indüksiyon sistemleri ile kısa bir süre içinde dünya döküm sektörünün en hızlı büyüyen firması oldu. Kurulduğundan beri, 5M indüksiyon sistemleri 75kw-12.000kw güç ve 100kg-25.000kg ergitme kapasiteli indüksi¬yon sistemleri ile hizmet vermektedir.

 

Müşteri memnuniyetini en üst düzey¬de tutan kalite anlayışı ile çalışan 5M ISO9001 kalite yönetim sistemiyle ça¬lışmakta ve CE ve GOST-R kalite serti¬fikalarına da sahiptir.

 

KONYA Bölge Satış Temsilcimiz İBRAHİM YILMAZ ile KÜRK-AR Döküm yetkililerinden Sn. SÜLEYMAN KÜRKÇÜ/HASAN KÜRKÇÜ yeni İnduksiyon Ocagi yatiriminda  5M PM- M&H 2000+350kW 2x3000Kg İnduksiyon ergitme ve bekletme sisteminde 2. kez 5M’i  tercih etmesi 5M ailesini sevindirdiği gibi ilerlediğimiz yolun doğruluğunu gösterdiğine  inaniyoruz.

 

5M Ailesi olarak  hedefleri  doğrultusunda KÜRK-AR DÖKÜM San.Tic.Ltd.Sti’nin  daha iyi noktalara  gelmesini  temenni ederiz. 

Paylaş Tweet Paylaş
3444 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM