Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
UYC Metal 2. Sisteminde Yine 5M’i Tercih Etti

uyc metal, 5m

UYC METAL Genel Müdürü Sn. Anıl Ulu, Fabrika Müdürü Sn. Koray Yurdakul firmamızı ziyaret ederek uzun yılların verdiği bilgi birikimlerimiz mevcut kapasitemiz ile yürüttüğümüz çalışmalarımız müşteri memnuniyeti ve kapasitesini daha üst seviyelere çıkarmak için yeni indüksiyon ocak yatırımında 5M’i tercih ederek isminden söz ettiren UYC METAL başarılarını yükseltmeye devam etmektedir.

 

Alınan sistem özellikleri: 
1000 kg kapasiteli ergitme sistemi 5MPM 600kW tristör kontrollü gücü ile 2021 yılı şubat ayında teslim edilecek ürünler ile ilgili 5M Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Bilgehan Aksu, 5M olarak kurulduğumuzdan beri kaliteye verdiğimiz önem ile ülkemiz dışında 5 kıta 38 ülkede tercih edilmektedir.

 

UYC METAL’in 2’ci sisteminde tekrar bizi tercih etmesi 5M ailesini sevindirdiği gibi ilerlediğimiz yolun doğruluğunu gösterdiğine inanıyoruz.

 

5M INDUCTION SYSTEMS ailesi olarak  UYC METAL firmasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

 

Paylaş Tweet Paylaş
15216 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM