Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Akon Hidrolik Valf San. ve Tic. Aş. Yeni İndüksiyon Ergitme Sistemi Yatırımında Yeniden 5M’i Tercih Etti

5m

2007 yılında sadece kendi ürünlerimizi dökebilmek için kurmuş olduğumuz butik dökümhanemize, 5M 500 kg kapasiteli ocağımızı alarak başladığımız işbirliğimiz 14 senedir devam etmektedir. 

 

2007 yılından bugüne kadar 5M firmasının müşteri odaklı yaklaşımı, hızlı servis desteği ve hızlı çözümleri bu sene İzmir Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nde başlamış olduğumuz yeni yatırımımızda da 5M tercih etmemizi sağlamıştır. 5M PMT 2100+350kw 2x3000kg kapasiteli Melt-Hold sistemli ocağımızın Kasım 2021 tarihinde devreye alınması planlanmaktadır.

 

Bu süreçte bize vermiş oldukları destekler için Akon Hidrolik Valf San. Ve Tic A.Ş. olarak 5M ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

5M Yönetim Kurulu Üyesi Sn,Bilgehan Aksu 2002 yılında kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiğimiz önem ile ülkemiz dışında 38 ülkede tercih edilmemiz bizi memnun etmektedir. Akon Hidrolik Valf San. Ve Tic A.Ş. Firması’nın yeni yatırımında 5Mİndüksiyon Sistemlerini tercih etmesinden dolayı 5M Ailesi olarak  hedefleri  doğrultusunda Akon Hidrolik Valf San. Ve Tic A.Ş. firmasının daha iyi noktalara  gelmesini  temenni ederiz. 
 

Paylaş Tweet Paylaş
4335 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM