Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Endüstriyel Fırın Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği 3.Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

efsiad genel kurul

Endüstriyel Fırın Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu 01 Temmuz 2021 Perşembe günü İstanbul Üsküdar’da bulunan İTO Vakfı Sosyal Tesisleri Koru Teras Restoranta  35 üyenin hazır bulunması üzerine başlatılmıştır.

 

Çoğunluğun önerisi ve onayı ile Divan başkanlığına Sayın Demet Erten, katip üyeliklere ise Sayın Beste Özdeşlik ve Sayın Fatih Akdil seçilmiştir.

 

Divan kurulunca yapılan yoklamada toplantı için yeter sayısı tespit edilip genel kurulun yapılması için engel görülmemiştir.

 

Divan başkanlığınca gündem okunmuş ve gündeme ek madde talebi olan var mı diye sorulmuştur. Genel kurul hazirununca gündeme tüzük değişikliği maddesi konulması öneri getirilmiş ve tüzük değişikliği oy birliği ile gündeme eklenmiştir. 

 

Divan Başkanlığınca gündemin ilk maddesi olan Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve bütün şehitlerimiz  için  saygı duruşu ve İstiklal Marşımız  ulusal bayrağımız eşliğinde okunmuştur. Dernek faaliyet raporu dernek genel sekreteri Sayın Mikail Altıkulaç tarafından genel kurula sözlü ve görsel olarak sunulmuştur. 

 

Denetim kurulu raporu genel kurula sunulmuş ve genel kurulca oy birliği ile  onaylanmıştır.

 

Bilanço ve bütçe raporları dernek saymanı Sayın Serkan Ataş tarafında genel kurula sunulmuş ve genel kurulca oy birliğince onaylanmıştır. 

 

2018 yılı denetleme kurulu raporu ve hesapları genel kurulca ibra edilerek onaylanmıştır.

 

2019 yılı denetleme kurulu raporu ve hesapları genel kurulca ibra edilerek onaylanmıştır.

 

2020 yılı denetleme kurulu raporu ve hesapları genel kurulca ibra edilerek onaylanmıştır.

 

2018 ve 2021 yılları arasında görev yapan yönetim kurulu adına yönetim kurulu başkanı Sayın Mehmet Özdeşlik genel kurula hitaben teşekkür konuşması yapmıştır. 

 

Tüzük değişikliği maddeleri okunmuş. Ve tüzük değişiklikleri aşağıdaki şekilde genel kurulca onaylanmıştır. 

Tüzük Değişikliği 1.: Efsiad tüzüğü Madde 1 de ve tüzüğün devam eden bölümlerinde tekrarlanan derneğin uzun ismi olan “Endüstriyel Fırın Sanayicileri Ve İşadamları Derneği “ nin “ENDÜSTRİYEL FIRIN SANAYİCİLERİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ“ olarak değişmesi talebi genel kurul tarafından oy birliği ile kabul edilmiştir.

 

Tüzük Değişikliği 2:  “Efsiad’a ve Endüstriyel fırın sektörüne hizmet vermiş katkı sunmuş kişi veya kurumlara onursal üyelik veya onursal başkanlık gibi benzer payeler verilebilir. Onursal üyelik, onursal başkanlık veya başka bir paye verilmesi genel kurul kararı ile alınabilir."

 

Seçim gündemine geçilmiş ve divan başkanlığı tarafından genel kurul hazirununa hitaben dernek yönetiminde bulunmak isteyen kişi ve liste olup olmadığı sorulmuş ve daha önce hazırlanmış  yönetim kurulu asil yedek ve denetim kurulu asil ve yedek listesi divana sunulmuştur. Başka bir aday veya liste olmadığı  genel kurul hazirununa sorulmuş, ve başka aday olmadığı gözlenmiştir. Divana sunulan listeye göre Asil Üyeler:  Cihan Acaroğlu, Şakir Çiber, Demet Erten, Beste Özdeşlik, Ogün Öz, Gökhan Karaaslan Sertaç Çoğal  ve Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri : Kamil Arda Ülgen, Cem Özyıldırım, İhsan Gül, Turhan Cezayir, Mustafa Yılmazer, Gökhan Bolluk, Anıl Ataman’ dan oluşan yedek Yönetim Kurulu listesi oy birliğince seçilmiştir. 

 

Denetim Kurulu için: Asil: Erol Turgut, Emrehan Civan, Fatih Akdil, Yedekler Fatih Birbilen, Hakan Peker , Sinan Arslan oy birliği ile denetim kuruluna seçilmişlerdir. 

 

Seçilen yönetim kurulu adına Sayın Cihan Acaroğlu genel kurula teşekkür konuşması yaparak emekleri için bir önceki yönetim kurulu üyelerine ve destekleri için haziruna teşekkür etmiştir. 

 

Divan kuruluna Kurucu Başkan Sayın Mehmet Özdeşlik’e Onursal Başkanlık  verilmesi önergesi verilmiş; Onursal Başkanlık önergesi genel kurulda oy birliği ile kabul edilmiştir. Mehmet Özdeşlik Efsiad Onursal Başkanı seçilmiştir. 

 

Dilek ve temenniler bölümünde genel kurul üyelerinden Oğuz Baykal, Hasan Çep, Fatih Akdil, Hakan Peker, Sinan Arslan, Ahmet Cahit Yüksel söz alarak dilek ve temennileri ile seçilen yönetim kuruluna başarı dileklerini iletmişlerdir. 

 

Ayrıca, Endüstriyel Fırın Sanayicileri Ve İş İnsanları Derneği yönetim kurulu ilk toplantısını 7 Temmuz saat 17:00 de derneğimizde yapılmıştır. Toplantı Sayın Cihan Acaroğlu başkanlığında, Sayın Şakir Çiber, Sayın Demet Erten, Sayın Beste Özdeşlik, Sayın Ogün Öz, Sayın Sertaç Çoğal, Sayın Gökhan Karaaslan, Sayın Mustafa Yılmazer, Sayın Murat Gül ve Sayın Gökan Bolluk’un teşrifi ile gerçekleşti.   

 

Seçilen yönetim kurulu kendi arasında yaptığı seçim ile aşağıdaki şekilde görev dağılımı yaptı. Cihan Acaroğlu: Başkan, Şakir Çiber: Başkan Yardımcısı, Beste Özdeşlik: Sayman, Demet Erten: Yönetim Kurulu Üyesi, Sertaç Çoğal: Yönetim Kurulu Üyesi, Gökhan Karaaslan: Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Öz : Yönetim Kurulu Üyesi. Şeklinde gerçekleşmiştir. Yeni yönetim kuruluna başarılar dileriz.

Paylaş Tweet Paylaş
6997 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM