Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
MISAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Akalın’ın Organizasyonunda MISAD Yönetim Kurulu Ankara Ziyareti Yoğun Geçti

MISAD Yönetim Kurulu olarak 8 Temmuz 2019’da gerçekleştirilen  Ankara ziyaretinin ilk durağı Akalın Isıl İşlem’de Abdullah Akalın’ın misafiri olarak güne ‘merhaba’ dedik. Hep birlikte gün boyu yapacağımız görüşmeleri netleyip, planlarımızın üzerinden geçtik... Akşam havalimanına dönene kadar bizi ağırlayan MISAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Akalın’a konukseverliği için teşekkür ederiz.

 

Ankara ziyaretimizde Göçmeksan Makina Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen’in kahvaltı davetine katıldık. Birçok konuda fikir alışverişi yaptık... İş yoğunluğundan dolayı dernekteki faaliyetlerini durduran Mehmet Göçmen kısa süre içinde yeniden aramıza dönebileceğini belirtti. Mehmet Göçmen’in ofisindeki zevkli mimari dokunuşlar Ankara ziyaretimizde aklımızda kalan detaylardan biri oldu. Ankara gezimizin en önemli temaslarından biri de Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek’e yaptığımız ziyaretti. Bu yıl ilk kez öğretime başlayacak olan Ostim Teknik Üniversitesi, Ankara sanayisinin bel kemiği olan Ostim’de çalışacak nitelikli bireyler yetiştirecek. 

 

Ziyaretimizde tüm projelerimizi dikkatle dinleyen Yülek; ortak bir çalışma zemini için tüm gayreti göstereceğini belirterek bizleri mutlu etti. Görüşmeden çıkan en önemli detay ise şöyle: önümüzdeki süreçte Metal Bölümü’nde Isıl İşlem dalına yönelik karşılıklı protokolle çalışmalar başlayacak... İş hayatına ısıl işlem tesisinde başladığını belirten Yülek, Ulusların Yükselişi kitabını MISAD Başkanı Koray Yavuz’a hediye etti. MISAD olarak Prof. Dr. Murat Yülek’e taktim ettiğimiz teşekkür plaketinin ardından ziyaretimizi tamamladık.Ankara ziyaretimizin öğle yemeğinde TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Yetkilisi Yeltekin Serkayalı ve Ostim Şehit Alper Zor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Uçar ile bir araya geldik. Açılacak ısıl işlem bölümleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak belirlenen yol haritasında uzlaştık. Ankara ziyaretimizin son durağı Türkiye’nin gurur kaynaklarından olan Hidromek firması oldu. Hidromek’in üretim tesislerini gezdiğimiz ziyarette Barış Konuk ile Gökmen Akın bizlere eşlik etti. Ziyaretimizde Isıl İşlem Mühendisi Tuğçe Şahin ile ısıl işlem proseslerini ve laboratuvarlarını gözlemleme şansımız da oldu. Kendilerini MISAD üyesi olarak görmeyi arzuladığımızı belirterek Hidromek firmasından ayrıldık.

Paylaş Tweet Paylaş
4634 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM