Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
4.Uluslararası Akdeniz Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Konferansı 03-05 Haziran 2020, İstanbul Sanayi Odası

4.Uluslararası Akdeniz Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Konferansı, MISAD-Metal Isıl İşlem Sanayicileri Derneği ve METEM-TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi işbirliği ile 03-05 Haziran 2020 tarihlerinde İstanbul Sanayi Odası, İstanbul’da yapılacaktır.

 

IFHTSE-Uluslararası Isıl İşlem ve Yüzey Mühendisliği Federasyonu bünyesinde farklı ülkelerde yapılan bu etkinliği ülkemizde yapmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. IFHTSE; dünyadaki sanayi olarak kritik ısıl işlem ve yüzey mühendisliği alanlarında önemli kuruluşları birbiriyle iletişime geçirmektedir. Bu etkinlikte tüm dünyadan tedarikçiler, üreticiler ve nihai kullanıcılar ile ısıl işlem endüstrisinin ihtiyaçlarını; verimlilik, kalite, işçilik, maliyet, çevre, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi bağlamında kendilerinin karşılaştığı gerçek ve dinamik günlük zorlukları tartışma fırsatı sunmayı planlamaktadır.

 

Konferans kapsamında; mikroyapı dönüşümleri, mekanik, fiziksel ve tribolojik özellikler, gelişmiş ısıl işlem üretim süreçleri, vakum ısıl işlem, kriyojenik işlem ve temperleme işlemi, beynitleme, indüksiyon ve düşük enerji manyetik ısıtma, su verme ve su verme teknolojisi, takım ve kalıpların ısıl işlem ve yüzey mühendisliği, ısıl işlem ekipmanları, nanoteknoloji uygulamaları, matematiksel modelleme ve süreç simülasyonu başlıklarına yer verilecektir.

 

Konferansın yapılacağı mekan içerisinde üreticilerin, pazarlama şirketlerinin ürün ve hizmetlerini sergileyebileceği bir de sergi alanımız bulunmaktadır. 3 gün boyunca, sergi alanında,yabancı ve uluslararası şirketlerin ürün ve servislerini tanıtabilme şansı bulacağı bu alana sizleri de beklemekteyiz. Uluslararası olan Konferansımızı Destekleyen Sponsor Firmalarımız; Ipsen, Alpha Isıl İşlem, Bodycote Istaş, Döksan Isıl İşlem, Iva Schmetz, Nitrex, Tav Vacuum Furnaces, Bilginoğlu Endüstri, Ege Çelik Döküm, HEF Groupe, Inductotherm, Katsimtaş, Sistem Makina, Teknovak, Wuxi Junteng, Akalın Isıl İşlem, Marmara Isıl İşlem, Termosan Isıl İşlem’dir. Sektöre büyük katkısı olan ve emek vermiş sizleri de sponsor olmaya davet ediyoruz. 

 

Tüm, Dünya’dan, Avrupa’dan katılımı olan konferansımıza önemli katkılar sağlamak, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilmek adına bildirilerinizi bekliyoruz.

Paylaş Tweet Paylaş
3342 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM