Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SECTORS NEWS PRODUCT DEMONSTRATIONS TECHNICAL ARTICLES FILES INTERVIEWS SUCCESS STORIES EXPERT OPINION AUTHORS FAIRS EVENTS PROFILES From the Editor Tag EDITORIAL BOARD ARCHIVE SUBSCRIPTIONS CONTACT
34.Bı-Mu, 9 - 12 Ekim Arasında Fieramilano Rho’da Robotheart: Tüm En İyi Oyuncular Etkinlikte Olacak

RobotHeart’ın ikincisi robotik sektörünün en önemli oyuncuları, 9 - 12 Ekim 2024 tarihleri arasında fieramilano Rho’daki 34.BI-MU salonlarında ürünlerini sergilenecekler.

 

ABB, ABL AUTOMAZIONE, ALTO ROBOTICS, APPLYCA, ARROWELD, AUTOMAZIONI INDUSTRIALI, BAHR MODULTECHNIK, CIA AUTOMATION AND ROBOTICS, COMAU, DCM, THE HUMAN AUTOMATION ELETTROCABLAGGI MR ROBOTICA, EWM, FANUC ITALIA, GHIDINI MACHINES, HILTI, IFM, KUKA, LABORMAK Girişimin katılımcıları arasında SOLUTION BIRDTECH, LUCAS, M.A. ROBOTICA, ROBOTECO, ROBOTUNITS ITALIA, SCAGLIA INDEVA, SCHUNK, SIR, SIRI-İtalyan Robotik ve Otomasyon Derneği, STAR AUTOMATION, STAUBLI, TECNOROBOT, TIESSE ROBOT, UNIVERSAL ROBOTS, WENGLOR SENSORI yer alıyor. .

 

UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE genel müdürü Alfredo Mariotti, “RobotHeart katılımcılarının 2022’deki etkinliğin sonunda BI-MU’da ifade ettikleri memnuniyet, gelecek Ekim ayında sergilenmek üzere alınan çok sayıda başvuruyla doğrulandı” dedi. Bugüne kadar robotik sektörünün tüm büyük oyuncuları, sergilenen yeniliğin kalitesi yararına olacak şekilde katılacaklarını zaten doğruladılar. Bu temelde ve en son teknolojilerin satın alınmasına yönelik Devlet teşviklerinin mevcudiyeti göz önüne alındığında, bir sonraki BI-MU’dan yalnızca mükemmel sonuçlar bekleyebiliriz. RobotHeart’ın ilk baskıdan çok daha büyük bir başarı elde edeceğinden eminiz”.

 

“Sonuçta - diye ekledi Alfredo Mariotti - RobotHeart, İtalya’da endüstriyel robotlar sektörüne adanmış ve tüm imalat sektörlerini hedefleyen lider etkinliği temsil ediyor: makine mühendisliği, takım tezgahları, elektronik, otomotiv, yiyecek ve içecek, ilaç, lojistik, paketleme, biyomedikal sanayi, kozmetik vb. Bu özel özellik, sektörde olumlu sonuçlar elde etmeye devam eden bir ülkede, etkinliği büyük bir ilgi odağı haline getiriyor”.

 

Alfredo Mariotti, “Aslında, Uluslararası Robotik Federasyonu IFR’nin en son resmi verilerine göre, 2022’de İtalya, Avrupa Birliği’nde %16’lık bir pazar payı ile kurulu robot sayısı açısından dünyada altıncı sırada yer aldı. Kurulumlarda %8 artışla 11.475 ünite gerçekleşti.

 

İtalyan Robotik ve Otomasyon Derneği SIRI sponsorluğunda ve EFIM-ENTE FIERE ITALIANE MACCHINE tarafından düzenlenen RobotHeart’ın ikinci edisyonunda, üreticiler ve entegratörlerin yanı sıra üniversiteler ve akademik ve araştırma dünyasından temsilciler de kilit oyuncular arasında yer alacak. yan ürünler ve start-up’lar; bunların hepsi, günümüzde endüstriyel sistemin rekabet edebilirliği için hayati önem taşıyan bir sektörün çeşitli yönlerini, robotik teknoloji, yapay zeka ve yaratıcılık arasında kazanan bir sinerjiyi tasvir ediyor.

 

Son olarak, sergideki teknolojik teklifleri tamamlamak için, çoğunlukla 11 Ekim Cuma günü Robotik Günü’nde düzenlenen çeşitli tematik derinlemesine etkinlikler olacak: bu vesileyle, bataryaya ek olarak BI-MU più arenasında Katılımcı firmaların konuşmalarının yanı sıra, IFR (Uluslararası Robotik Federasyonu), SIRI, I-RIM (İtalyan Robotik ve Akıllı Makineler Enstitüsü), AIIA (İtalya Robotik ve Akıllı Makineler Enstitüsü) gibi sektörü temsil eden ana kuruluşlar tarafından zengin bir toplantı programı önerilecek. İtalyan Yapay Zeka Derneği) ve UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE.

Share Tweet Paylaş
134 times read
Döküm Kalıp İmalatı Döküm
AUTHORS
STREAMING
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM