Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SECTORS NEWS PRODUCT DEMONSTRATIONS TECHNICAL ARTICLES FILES INTERVIEWS SUCCESS STORIES EXPERT OPINION AUTHORS FAIRS EVENTS PROFILES From the Editor Tag EDITORIAL BOARD ARCHIVE SUBSCRIPTIONS CONTACT
AMB 2024 Stuttgart İçin Geri Sayım Başladı

Alanında Dünya’nın en büyük 5 etkinliği içinde gösterilen, talaşlı imalat, takım tezgahları, hassas takımlar ve ekipmanlarına odaklanan metal işleme fuarı AMB 2024 Stuttgart için geri sayım başladı. 

 

ISTMA’nın 17 Nisan’da Istanbul’da organize ettiği Dünya Toplantısı ve Genel Kurulu için ziyarette bulunan Messe Stuttgart – AMB fuarı Müdürü Florian Schmitz ve Messe Stuttgart’ın portföyündeki fuarların Türkiye satışlarından sorumlu Uluslararası Proje Direktörü Çağdaş Kılıç, 10-14 Eylül 2024 tarihleri arasında 22. edisyonu düzenlenecek AMB Stuttgart fuarına ilişkin güncel gelişmeleri THE MARMARA Otel’de yapılan toplantıda biz sektörel dergi yöneticileriyle paylaştılar. 

Ziyaretçisinin büyük bölümü alım gücü yüksek bölge ve ülkelerden gelen, VDMA, VDW, SWISMEMM gibi köklü sektör derneklerinin desteğinde, Messe Stuttgart organizatörlüğünde 1982 yılından beri iki yılda bir Stutgart’ta düzenlenen AMB’de, fuarın yeniden kayıt oranı çok yüksek olması sebebiyle katılımcı firmalar adına yer bulabilmek biraz zor olmasına rağmen Türkiye’den firma katılımı önceki edisyona göre %60 artış göstererek 24 firmaya ulaşmıştır. 

 

1.000’in üzerinde katılımcı firma ve 100’e yakın ülkeden 80.000’in üzerinde ziyaretçi beklenen AMB’deki iş satış ve yatırım fırsatları için proje yöneticileri Dünya’daki tüm sektör temsilcilerini fuara davet ettiler. 

 

AMB 2024 için tarihleri not ediniz! 10-14 Eylül 2024, Messe Stuttgart.

Share Tweet Paylaş
639 times read
Döküm Kalıp İmalatı Döküm
AUTHORS
STREAMING
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM