Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
ASAŞ’a Yeşil Dönüşüm Alanında Önemli Ödül

ASAŞ, T.C. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri Yarışması’nda, “Otomotive Uygun Alaşımlarda Boyalı Hurda Alüminyum Kullanım Oranının Artırılması ile Yeşil Dönüşüme Katkı Sağlanması” adlı projesi ile Yeşil Dönüşüm Kategorisi’nde ikincilik ödülüne layık görüldü.

 

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla bu yıl 9’uncusu düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri Yarışması’nın kazananları açıklandı. Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ, Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle hayata geçirilen RETROFEED Projesi kapsamında geliştirdiği “Otomotive Uygun Alaşımlarda Boyalı Hurda Alüminyum Kullanım Oranının Artırılması ile Yeşil Dönüşüme Katkı Sağlanması” adlı projesi ile Yeşil Dönüşüm Kategorisi’nde ikincilik ödülüne layık görüldü. Gebze, Kocaeli’nde bulunan Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen ödül töreninde ASAŞ adına ödülü Ar-Ge Müdürü Görkem Özçelik ve Enerji Direktörü Hasan Basri Taşkın, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal’ın elinden aldı.

Paylaş Tweet Paylaş
1448 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM