Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Haftaya: EuroBLECH 2022 sac levha işleme sektörünün geleceğini gösteriyor

Kısaca EuroBLECH 2022 olarak geçen 26. Uluslararası Sac Levha İşleme Teknolojisi Fuarı, önümüzdeki hafta Almanya’nın Hannover Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Tam 39 ülkeden 1300 katılımcı firma, 25-28 Ekim 2022 tarihleri arasında üretimdeki en son yenilikçi çözümlerini tanıtacaklar. Bu yılın sloganı “Your gateway to a smarter future” ile de ifade bulduğu gibi EuroBLECH 2022, üretim ve verimlilikte artış sağlayan akıllı çözümlere ve üretim zincirinde süregelen otomasyon ve dijitalleşmeye odaklanıyor.

 

Net olarak 87.000 metre kare alana yayılan etkinlik bütün sac metal işleme teknoloji zincirini kapsıyor ve 9 sergi salonuna dağılmış 15 teknoloji sektörüne tanıtım imkânı sunuyor. Katılımcıların %50’den fazlasının Almanya dışından gelecek olması, bu sanayi sektörünün dünya ölçeğindeki önemini ortaya koymakta. Fuara katılan belli başlı ülkeler Almanya’dan başka ABD, Avusturya, Belçika, Çin, Fransa, Hollanda, İspanya, İsviçre, İtalya, Polonya, Portekiz ve Türkiye.

 

Bu yılki organizasyon, zorunlu bir aradan sonra sac metal işleme sektörünün dünya çapında bir numaralı etkinliği olan fuarın geri dönüşü olarak da önemli. Fuar, son birkaç yıldır geliştirilen yenilikleri yakalamak ve hem yeni hem mevcut ticari ilişkilere kaldığınız yerden devam etmek için harika bir fırsat. Fuar standlarındaki birçok canlı tanıtım, ticari kesimlerden gelen ziyaretçilere sac levha işlemenin her alanından makine ve sistemleri çalışırken ilk elden görme fırsatı sunar.

 

EuroBLECH 2022 Sunum Alanı
Fuar standlarında izlenebilecek yeniliklere ve sayısız canlı demoya ek olarak katılımcıların heyecanla beklediği bir şey daha var: EuroBLECH 2022 Sunum Alanı’nın hizmete girmesi. Yeri 26 numaralı salon (stand L60) olarak belirlenen bu yeni sunum özelliği, fuarın dört günü boyunca 25 dolayında oturumun düzenlenmesine imkân verecek. Oturumların her birinde yenilikçi şirketler ile projeler konusunda çarpıcı bilgiler, ilginç tartışmalar ve ticari ilişkiler ağınızı geliştirmek için değerli fırsatlar bulacaksınız. Kayıtlı katılımcılar ile ziyaretçiler için katılım ücretsiz. Programı ise fuarın web sitesinde bulabilirsiniz.

 

Katılımcı firmalar ve ürünler
Gerek EuroBLECH Katılımcı Listesi gerekse çok sayıda katılımcı ve ürün hakkında ayrıntılı bilgi sunan Çevrimiçi Fuar Öngörünümü düzenli olarak güncellenmektedir ve www.euroblech.com adresinde bulunabilir. Katılımcı Listesi adını verdiğimiz araç, kullanıcılara kendilerini en çok ilgilendirecek şirketler ile ürünleri göstererek ziyaretlerine etkili biçimde hazırlanmalarına yardımcı olur. Çevrimiçi Fuar Öngörünümü ise etkinlikte sergilenecek çok çeşitli yenilikler, teknolojiler ve sistemlere genel bir bakış sunmaktadır.

Fuara erişim
EuroBLECH 2022, fuar merkezi Hannover Messe’de 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 ve 27 numaralı salonlarda düzenlenecektir. Fuar 25 Ekim 2022 Salı gününden 28 Ekim 2022 Cuma gününe kadar 9:00-18:00 arasında ziyaret edilebilir. EuroBLECH 2022 biletleri çevrimiçi mağazada indirimli fiyattan satışa sunulmuştur. Fuar süresince sergi alanından da bilet alınabilir. Hannover’in uluslararası uçuş bağlantılarının yanı sıra mükemmel altyapısı da uçak, otomobil ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşımı son derece rahat kılmaktadır. Vize alması gereken ziyaretçilerin seyahat hazırlıklarına mümkün olduğunca erken başlamasını tavsiye ederiz. Web sitemizin seyahat sayfalarında değişik dillerde daha geniş bilgi yer almaktadır. Fuarın yanı sıra konaklama ve seyahat hakkında daha ayrıntılı bilgiyi fuarın web sitesinde bulabilirsiniz.

 

EuroBLECH App
Android ve iPhone cihazlarla kullanılabilen bu yeni EuroBLECH uygulaması App Store’dan indirilebilir. Uygulama, fuar alanının interaktif haritasını içerdiği gibi katılımcılar arasında arama yapma, fuar ziyaretini planlama gibi EuroBLECH ziyaretçileri için yararlı özellikler sunmaktadır.

 

EuroBLECH 2022’de Öğrenci Günü
Sac levha işleme sanayisinde gerçekleşmekte olan dijital dönüşüm ve buna bağlı olarak meslek profillerinde görülen değişim, genç kuşağı giderek daha önemli hâle getirmiştir. Bunun dışında, son birkaç yılda yüz yüze etkinlikler ve iş ilişkileri geliştirme fırsatları yetersiz kaldığı için sektöre yeni girenlerin tutunabilmesi zorlaşmıştır. Bu nedenle EuroBLECH, öğrencilere fuarı ücretsiz gezme olanağı sunuyor. 28 Ekim 2022 Cuma günü geçerli bir öğrenci kimliği göstererek fuara ücretsiz girmek mümkün olacak. Fuarın diğer bütün günlerinde de öğrencilere indirim var: Günlük öğrenci biletinin tutarı 18 avro!

 

Daha geniş bilgi: www.euroblech.com

Paylaş Tweet Paylaş
5451 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM