Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Efsiad ve Elimko Ortak Seminer Gerçekleştirdi

Endüstriyel Fırın Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ile Elimko 3 Ekim 2019 tarihinde Ölçme ve Kontrol Sistemleri Eğitim Semineri düzenledi. 

 

3 Ekim 2019 tarihinde İstanbulda bulunan Pendik Greenpark Oteli'nde Ölçü ve kontrol sistemleri ile kalibrasyon konularındaki seminere Efsiad üyeleri ile sektör firmaları katılım gösterdi. Seminer Elimko Genel Müdürü Sayın Kamil Gürsel tarafından verildi. Dernek üyelerimizin ve sektör paydaşlarımızın ilgi gösterdiği seminer oldukça başarılı geçti. Sayın Kamil Gürsel’in etkili anlatımı, soru cevaplar, sembolik ödüllerle aktif katılımlı geçen seminerden katılımcılar oldukça memnun ayrıldılar. Elimko Genel Müdürü Sayın Kamil Gürsel beyin katılımcılara sorular sorarak katılımcıları aktif hale getirmesi sunumun akılda kalıcılığını artırdı. Seminer yaklaşık 40 kişinin katılımı ile son erdi. Katılımcılara seminerden sonra eğitim sertifikası verileceği ifade edildi. 

Paylaş Tweet Paylaş
13734 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM