Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Sistem Teknik Kuruluşunun 45. Yılı Kutladı

1979 yılında Ankara’da  Orhan OBALI , Mehmet ÖZDEŞLİK ve Erdoğan YETİŞKEN tarafından, almış oldukları Elektronik eğitimi doğrultusunda; Elektronik cihazlar üretmek  üzere kurulan Sistem Teknik 1985 yılında İstanbul şubesini açıyor. 1989 yılında firma İstanbula taşınıyor. 1994 yılında DES sanayi sitesinde yeni fabrikamına taşınyor. 2009 yılında ise Taysad Organize Sanayi Bölgesinde son derece modern yeni fabrikasın da faaliyete geçerek özellikle otomotiv ve çelik sektörüne yönelik fırın ve ısıl işlem tesislerini yeni yerlerinde üretmeye başlıyor.

Türkiye’nin öncü ısıl işlem fırını üreticisi olarak, 45. yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine inovatif ve efektif çözümler sunan Sistem Teknik. Ar-Ge Merkezi ile sürekli gelişerek, yeni teknolojiler üretiyor. Sistem Teknik Sanayi Fırınları A.Ş. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin ve 14001:2015 Çevre Yönetim Sisteminin öngördüğü şartlara uygun bir yönetim sistemi oluşturmuş, dokümante etmiş, uygulamalarını yerine getirmiş, sürekliliğini sağlamış ve tüm sistemin etkinliğini sürekli olarak inceleyerek gerekli iyileştirme çalışmalarını yapmaktadır.

 

45 yılı aşkın tecrübesi, uyguladığı yönetim modeli, sahip olduğu çalışma ortamı ve üstün nitelikli çalışan kadrosu ile Türkiye’de sektöründe liderliğini sürdürerek, uzmanlık alanında dünya çapında ilk 3 şirketten biri olmuştur.

26 nisan 2024 tarihinde “Köklerimiz geçmişimizi, Gövdemiz neslimizi, Dallarımız ise her gün büyüyen etkimizi anlatır.” Sözleriyle 45. Yıl etkinliğini değerli dostları, müşterileri ve çalışanlarıyla Crown Plaza İstanbul Asia otel de kutlayan Sistem Teknik ailesi çalışanlarıyla oluşturdukları koroyla unutulmaz bir gece yaşattılar. Ayrıca Korkmaz Çelik firması yöneticisi Levent Ganiyusufoğlu’na ilk vakum Fırın siparişini verdiğinden dolayı Level Atlatan Plaketi verildi.

Paylaş Tweet Paylaş
1077 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM