Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Adarad A.Ş., Inductotherm ile Üretim Kapasitesini Yükseltti

Sektörün önde gelen firmalarından, Adarad A.Ş., Inductotherm ergitme sistemleri ile kesintisiz olarak üretim kapasitesini yükseltmiş ve ihracat gücünü artırmıştır.

 

Firma; Inductotherm 2,500 kW VIP Power Trak Güç ve Kontrol Üniteli, 4,000 kg Steel Shell ergitme ocaklı ergitme sistemi ve Inductotherm 3,500 kW VIP Power Trak Güç ve Kontrol Üniteli, 6,000 kg Steel Shell ergitme ocaklı ergitme sistemleri kullanmaktadır.

 

Adarad A.Ş Kat Kaloriferleri, Merkezi Sistem Isıtma Kazanları, Doğalgaz Sobaları, Döküm Dilimli Radyatörlerdir. Bu ürünlerin yanı sıra, yapılan yeni yatırımlarla, otomotiv sektörüne yedek parça üretimi, Döküm Rögar Kapağı ve Döküm Kanal Izgaraları üretimi de yapılmaktadır. Inductotherm Steel Shell ergitme ocakları diğer imalatçılardan farklı olarak imal edilmektedir. Bütün dış gövde geniş platine çelik sacdan , geniş bakım pencereleri ve destek kuşakları ile imal edilmektedir. Bobinin manyetik alanından gövdenin ısınmasını engellemek için manyetik akımı yönlendiren silisli sacdan söntler bobin çevresinin %65 - 70 ini sarmaktadır. Enerji hortumları bobine ocak yanlarından bağlanıp güvenli ve problemsiz çalışmaktadır. Ocak bobini, kalın kesitli elektrolitik bakır borudan imal edilmektedir. Bobin direkt ocak tabanı üzerine oturtulup üstte yüksek alüminalı dökme refrakter bloklar arasına boydan boya paslanmaz çelik saplamalar ile monte edilerek daha rijit konstrüksiyon sağlanmaktadır. Bobinler özel Inductoflex ile kaplanarak yüksek izolasyon kabiliyeti ve sıcak metal dayanımı sağlanmaktadır. 

Bütün farklılıklarımızla sağladığımız, yüksek astar ömrü, düşük enerji tüketimi, uzun makine ömrü, az bakım ihtiyacı ile elde ettiğimiz düşük imalat maliyetiyle, kıymetli müşterilerimize kattığımız artı değeri hep birlikte farkındayız.

Paylaş Tweet Paylaş
3890 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM