Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Inductotherm, FMC Hidrolik ile Türk Sanayisine Yenilikçi Isıtma Çözümleri Sunuyor

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketleri ile çalışan FMC Hidrolik, Otomotiv, Savunma Sanayi, Demir yolu, İş Makineleri, Tarım Makineleri, Dorse ve Dingil Parçaları, Hidrolik Silindir, Jeneratör Şaftları ve Yedek parçaları üzerine dövme ve talaşlı imalat işleme operasyonları gerçekleştirmektedir.

 

Inductotherm, FMC Hidrolik’in Konya’daki en eski iş ortaklarından biri olup, aynı zamanda Türkiye’de üretilen ilk indüksiyon ısıtma sisteminin devreye alındığı tesis olma özelliğini taşımaktadır. Bu stratejik işbirliği, sektördeki teknolojik liderliği ve inovasyonu pekiştirmiştir.

FMC’nin Inductotherm Türkiye’nin ürettiği 1500 kW-500 Hz Inductoforge ile en büyük dövme öncesi ısıtma sistemine geçiş yapması, enerji verimliliği konusundaki kararlılığını ve çevresel duyarlılığını vurgulamaktadır. Bu iş birliği, sektördeki enerji verimliliği standartlarını belirleyerek ön plana çıkmaktadır.

 

Geliştirdiği yenilikçi çözümlerle sektördeki öncü konumunu sürdüren Inductotherm, son olarak geçen sene FMC Hidrolik tarafından sipariş edilen 2 adet (275 ve 600 kW) Inductoforge Indüksiyon Isıtma Sisteminin sevkiyatı tamamlanmış ve devreye alınmıştır. Inductotherm, müşterilerine sunduğu teknolojik üstünlük ve kaliteli hizmetlerle Türkiye’nin dövme sektöründeki gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Paylaş Tweet Paylaş
2912 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM