Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Unicomp Technology, Türkiye Pazarında Endüstriyel X-Ray Kabinlerinin Yetkili Satış ve Servis Merkezi Olarak, Mak Elektronik Firmasını Tercih Etti

UNICOMP TECHNOLOGY firması Endüstriyel X-Ray Kabin üretimi konusunda müşteri istek ve taleplerine uygun çözümleri konusunda öne çıkan X-Ray Kabin Sistemleri üreticisidir. Kullanıcı odaklı imalat ve uygulama çözümleri ile öne çıkan bir firmadır. UNICOMP TECHNOLOGY firmasının Türkiye’de çözüm ortağı olarak MAK ELEKTRONİK firmasını tercih etmesiyle birlikte MAK ELEKTRONİK, yakın Asya ve Avrupa ülkelerinde de servis merkezi konumuna gelmiştir.

 

Unicomp Technology 2002 yılında kurulmuştur. X-ray teknolojisi ve akıllı algılama ekipmanlarının Ar-Ge ve üretiminde yer alan ulusal düzeyde bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Unicomp, yerli X-ray endüstrisinde lider bir kuruluş haline gelmiştir. Bu teknoloji, Kamu Güvenliği, Lityum pil, EMS, IC, Yarı İletken, Güneş Fotovoltaik, LED, Konnektör, Otomotiv Parçaları, Tekerlek, Lastikler, Basınçlı Kap endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Unicomp Technology, yüksek düzeyde bilim ve teknolojide geniş deneyime sahip, özel bir yerli ve yabancı kıdemli profesyonel Ar-Ge mühendisleri havuzuna sahiptir. Şirket, yeni uygulama alanlarında büyük ulusal özel proje ve X-ray algılama ekipmanı Ar-Ge’sini üstlenmektedir. 

 

Unicomp, 400’den fazla yetkili ile toplam 500’den fazla patent sunmuştur. Unicomp, ISO 9001 kalite yönetim sistemi, ISO 14001 çevre yönetim sistemi, OHSAS18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi ve ISO27001 bilgi güvenliği yönetim sistemi gibi çok sayıda yönetim sistemi sertifikasına sahiptir.

 

Unicomp Technology, işteki dürüstlüğünü ve mükemmelliğini korur, en üst düzeyde Uluslararası Standartları karşılamayı taahhüt eder ve tüm müşterilerimizle duyarlı bir ortak olmayı taahhüt eder. Bu felsefe, Unicomp’un TESLA, Flextronics, Foxconn, JABIL, Elcoteq, Philips, GM, Bosch, TRW , Delphi, ABB, Continental, Creation teknolojileri, Salcomp, Selcom, Computime, Emerson dahil olmak üzere birçok Uluslararası Tanınmış şirketle güçlü bir küresel müşteri tabanı oluşturmasını sağlamıştır. 

 

Şirket ayrıca ABD’de satış ve servis desteği ile uluslararası pazara girmiştir. Kanada, Meksika, Brezilya, Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, İspanya, Avustralya, Macaristan, Romanya, Rusya, Polonya, Özbekistan, Güney Afrika, Fas, Tunus, Türkiye, BAE, Hindistan, Singapur, Malezya, Tayland, Vietnam, Filipinler, Tayvan, Hong Kong ülkelerinde satış ve servis desteği bulunmaktadır. Bu uluslararası bağlantı, Unicomp’un günümüz X-ray endüstrisinde bir Küresel Güç olarak tanınmasına yardımcı olmuştur.

Paylaş Tweet Paylaş
9110 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM