Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Metamak – DISA Özel Sempozyumu Gerçekleştirdi

15-16 Kasım tarihlerinde İstanbul Renaissance Polat Hotel’de gerçekleştirilen DISA Özel Sempozyum’u ve Trakya Döküm fabrika gezisi Türkiye Metalurji Sektörü’nün yoğun ilgisi ile tamamlandı.

 

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Akademi Danışmanı Sayın Seyfi Değirmenci’nin moderatörlüğünü yaptığı ve bilginin inovasyon ile buluştuğu bu özel organizasyonda, teknolojik çözümleri keşfetmek, sektör liderleri ile bağlantı kurmak ve bilginin güncellenmesi şeklinde fayda sağlayacak birçok fırsat edinilmiş oldu. Temsilcisi olduğumuz DISA, Wheelabrator, Simpson ve Vibrotech sunumları ile katılımcılara çok değerli bilgiler aktarırken, müşterilerimiz Denizciler Döküm DISAMATCH ve Trakya Döküm DISAMATIC makinaları ile olan deneyimlerini paylaştı. Sektörde tanınan Magma firması ise bilgileri ile organizasyona katkı sağladı.

Meta-Mak olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız ve sektörümüze böyle bir deneyim yaşattığımız için çok mutluyuz.

 

50. yılımızı kutladığımız bu özel yılda, yarım asırdır yaptığımız ve gelecekte de yapacağımız gibi Türk Metalurji Sektörü’ne hizmet etmeye devam etmenin gururunu yaşıyor ve bu gururla bize destek veren tüm katılımcılarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

Paylaş Tweet Paylaş
447 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM