Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Lazer Teknolojisi Dünyası Lamiera 2023’Te Başrol Oynuyor

10 - 13 Mayıs 2023 tarihleri arasında fieramilano Rho’da gerçekleşmesi planlanan sac metal şekillendirme ve sac kesme makineleri ve ilgili teknolojilere odaklanan uluslararası ticaret fuarı LAMIERA’nın açılışına iki aydan az bir süre kaldı.

 

Sergi salonlarında sac kesmeye özel teknolojilerin önerilmesi özellikle ilgi çekici olacaktır. Lazer teknolojisi dünyası, UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE tarafından tanıtılan ve CEU-CENTRO ESPOSIZIONI UCIMU tarafından düzenlenen ticaret etkinliğinde her zaman başrol oynadı. En iyi uluslararası üretimin ifadesi olarak 40’tan fazla işletme tarafından temsil edilecektir.

 

LAMIERA, sac levhalar, çubuklar, profiller ve borular için lazer, plazma ve termal kesim teknolojilerinin yanı sıra kapsamlı bir kaynak, sarf malzemesi ve makine teklifi sunacak ve böylece ziyaret eden operatörlere, uygulamaları gittikçe artan lazer segmentine eksiksiz ve kapsamlı bir genel bakış sunacaktır. giderek yaygınlaşıyor.

 

Adh Italia, Alpemac, Amada Italia, Baykal Makina, Blm Group, Bodor, Comaf, Cutlite Penta, Cy-Laser, Dne Global, Eagle, Ermaksan, Ficep, Gweike Tech, Hpm High Performance Machinery, Hsg Laser, Hymson Italy, Kjellberg , Lag Machinery, Laserbergtech, Lazer Plazma Sistemleri, Laser Veronese, Laserisse, Le Macchine di Luca, L-Peak, Lvd, Mazak, Messer Kesme Sistemleri, Mitsubishi Electric, Muratec, Optoprim, Prima Industrie, Prima Power, Salvagnini, Sei, Soitaab Impianti , Tecoi, Thermacut, Vd Industrial Equipments, Warcom, Zinetti Technologies/Schiavi Macchine International LAMIERA’da sergilemek üzere başvurularını göndermiş olan firmalardır. Sergi, bu üretim segmentinin eksiksiz sunumu sayesinde bir kez daha öne çıkıyor.

 

Ne de olsa, İtalya’da özel olarak sektöre odaklanan tek ticaret fuarı olan LAMIERA’nın münhasırlığı ve İtalyan metal şekillendirme teknolojileri endüstrisinin dünya çapında oynadığı birincil rol - üretim, ihracat ve tüketim sıralamasında en üst sıralarda - her baskıda uluslararası imalat endüstrisi operatörleri için bu etkinliğin cazibesini artırmaya katkıda bulunun.

 

UCIMU-SISTEMI PER PRODURRE genel müdürü Alfredo Mariotti: “Bir öncekinden bir yıl sonra gerçekleşecek olan bu edisyonda, ticaret fuarları takvimindeki geleneksel konumlandırmaya geri dönmek için, yani tek yıllarda – daha önce hiç sergilememiş çok sayıda şirket var. Bunların arasında Türk ve Çinli katılımcılar da var, bu da metal şekillendirme sektörünün tüm hızıyla devam ettiğini ve dünyanın dört bir yanından gelen sektör operatörleri için İtalya’nın ilgi çekici bir pazar olduğunu kanıtlıyor” dedi.

 

Sergilenen ürün sunumunu tamamlamak için, her zamanki gibi LAMIERA, kapsamlı kültürel ve temalı toplantılara, konferanslara ve toplantılara ev sahipliği yapacak olan Salon 13’te kurulan LAMIALAMIERA arenasını önerecektir. Tartışılan konular arasında, lazer, plazma ve termal kesime ve katılımcılar tarafından (aynı zamanda) gösterilecek olan çoklu, çeşitli uygulamalara özel önem verilecektir.

 

LAMIERA hakkında güncel bilgiler ve Mart ayından itibaren lamiera.net’teki çevrimiçi ön kayıt.

Paylaş Tweet Paylaş
8865 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM