Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Nederman Sürdürülebilir ve Ekolojik Açıdan Verimli Üretime Yönelik Ürünler ve Çözümler Sunar

Temiz hava sürdürülebilir üretimin temel taşıdır. Endüstriler, üretimi daha sürdürülebilir, üretim sistemlerini daha esnek ve verimli, iş yerlerini daha güvenli kılarak ve aynı üretim standartlarını çalıştıkları her yerde koruyarak değişen dünyaya ayak uydurmaktadır.

 

Müşterilerimiz çalışmalarını olabildiğince verimli kılarak kârlılığı arttırmak istemektedir. Yüksek çevre standartlarını karşılamak ve çalışanlarını duman ile tozdan uzak tutmak isterler. Nederman müşterilerine her açıdan yardımcı olabilir; değeri işte böyle yaratıyoruz.

 

Müşterilerimize üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmada, çalışma ortamlarını iyileştirmede ve genelde 20 yılı aşkın süreyle çevre üzerindeki etkilerini azaltmada yardımcı olarak, yüksek beklentilere ve değişen ihtiyaçlara cevap veren çözümler sunuyoruz. Bunu da ürünün hizmet ömrü üzerinde olabilecek en düşük maliyetle yapıyoruz.

 

Nederman, zorlu endüstriyel ortamlarda ekolojik açıdan verimli üretim oluşturmak için filtreleme, temizleme ve geri dönüşüm çözümlerine sahip olan dünya lideri bir çevresel teknoloji firmasıdır. Nederman, 70 yılı aşkın süredir çevre üzerindeki baskıyı azaltmak ve insanları zararlı partiküllerden, fiberlerden, tozdan, gazdan, dumandan ve yağ buharından korumak için ürünler ve çözümler geliştirmiştir.

 

Nederman ürünlerinin ve çözümlerinin faydaları

Nederman ürünleri ve çözümleri, üretim verimliliğini artırırken çevre üzerindeki etkilere azaltmaya ve güvenli, temiz bir çalışma ortamı oluşturmaya katkı sağlar.

• Temiz ve güvenli çalışma ortamları
• Azaltılmış hava kirliliği 
• Daha düşük çevre bedelleri
• Yasalara ve düzenlemelere uygunluk
• Nihai üründe artırılmış kalite
• Üretim verimliliği
• Kaynakların ve atıkların ekonomik yönetimi
• İyileştirilmiş üretim süresi
• Organize edilmiş enerji kullanımı

Paylaş Tweet Paylaş
1612 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM