Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Tandem Takım Tezgahları Index Open House 2019 Etkinliğine Müşterileriyle Katıldı!

Tornalamada Uzman bilgisi ve İnovasyon
 

Index Open House, 26-29 Mart tarihleri arasında Reichenbach/ Almanya’da düzenlenmiştir ve tornalama ile ilgili çok sayıda yenilik tanıtılmıştır. Open House organizasyonuna dünyanın çeşitli ülkelerinden birçok kişi katılmıştır; 873 firmadan katılan müşteri sayısı 1834’tür; totalde 2416 kişi ziyaret etmiştir.

 

Index Group firması, bünyesindeki Index ve Traub markalarıyla, CNC tornalama tezgahlarında liderdir.

 

Uluslararası geniş bayi ağı ile birlikte, 6 adet üretim noktasına ve uluslar arası satış&servis firmalarına sahip olan Esslingen Group firmaları, 1914 yılında kurulmuştur ve günümüzde dünya çapında 80 ayrı lokasyonda 2200’den fazla çalışana sahiptir. Oldukça yenilikçi ürün gamında ve ideal müşteri hizmetini sağlayabilmek için sunulan geniş servis hizmetlerinde kalite, güvenirlilik ve teknik bakımından öncüdür.

 

17 makinanın tanıtımı yapılan organizasyonda  bunlara ek olarak ileri dijitalleşme ve otomasyona sahip en son model üç YENİ tezgah gösterilmiştir: B400 (karşı iş milli), TNA400 ve C200 (iX center). Index C200, otomasyonun ne kadar ileri seviyede olduğunun göstergesidir. Otomat torna tezgahı, yeni ve kullanıcı dostu tasarımıyla, dikey palet depolamasına sahip iXcenter robot hücresiyle sunulmuştur. Bu özellik diğer Index ve Traub tezgahlarıyla birlikte opsiyonel olarak sunulmaktadır.

 

Open House‘da diğer ilgi çekici makine de özel uyarlanmış flanş ve şaft parçalarının hassas ve güçlü bir şekilde işlenmesi için tasarlanmış INDEX B400 Üniversal Tezgahtır. Artık bu tezgah karşı iş milli olarak daha esnek ve hassasiyete sahip işleme için de mevcuttur.

 

Index B400’ün tasarımına oldukça benzeyen TRAUB TN400 üniversal tezgah, Mitsubishi kontrollü olarak, tüm kullanıcılara ve Traub tezgahlarının potansiyel müşterilerine tanıtılmıştır. Bu tezgah güçlü kesim ve kapsamlı işleme opsiyonlarına sahiptir. Index  ve Traub tezgahları farklı operasyonlar için çözüm sunmaktadır:  Çok Milli Otomat tezgahlar düşük maliyetlerle yüksek üretim garantisi vermektedir.  Karmaşık parçaların hassas işlemesi için mil tipi tezgahlar ve maksimum esneklik ve zorlu işleme görevlerini yerine getirmek için yeni nesil Index G-serisi tornalama merkezleri vardır.

 

Ayrıca Open House sırasında 29 farklı çözüm ortağı farklı inovasyonların tanıtımında bulunmuştur.  Uzmanlar işleme süreçlerindeki dinamiklerden bahsetmişlerdir; otomat konusundaki ve süreç entegrasyonuyla ilgili çözümlerini sunmuşlardır. Index uzmanları, taşlama ve poligon tornalama, yüksek hızlı diş çekme ve dişli teknolojiler hakkında değerli görüşlerini paylaşmışlardır.

 

Bir sonraki  Open House’da yerinizi ayırmak için TANDEM TAKIM TEZGAHLARI firması ile irtibata geçebilirsiniz. www.tandem.com.tr

Paylaş Tweet Paylaş
2734 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM