Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
PAÜMTM'2020 2. Malzeme Günleri 30-31 Mart 2020

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nün organizasyonunda ilki 20 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen Malzeme Günleri etkinliğinin ikincisi “PAÜMTM’2020 2. Malzeme Günleri” 30-31 Mart 2020 tarihlerinde PAÜ Prof. Dr.Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

 

Türkiye’deki Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile alanında uzman akademisyen ve sektör temsilcilerini buluşturarak, “Malzeme Bilimi” alanındaki araştırma, uygulama ve yeniliklerin paylaşılması ve becerilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen “PAÜMTM’2020 2. Malzeme Günleri”nde, kısa dersler, paneller, tartışma oturumları, vaka analizleri ve mesleki uygulamalar gerçekleştirilecektir.

 

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Servet TURAN, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Rasim İPEK, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent BOSTAN ve İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Metalurji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Derya DIŞPINAR’ın “Davetli Konuşmacı” olarak katılımcılarla buluşacağı etkinlikte, öğrenciler de eğitim-öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdikleri uygulama çalışmalarını poster sunumlarıyla alanında uzman sektör temsilcilerine sergileme fırsatını yakalayacaklardır.

 

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Denizli’den çok sayıda firma, kamu kurum ve kuruluşu ile meslek odası ve derneklerin stant açarak yer alacağı “PAÜMTM’2020 2. Malzeme Günleri”nde, sektör temsilcileri yapacakları panel sunumlarıyla öğrencilere, iş dünyasının mezunlardan beklentileri, öğrencilerin gelecek ve kariyer planlamasına yönelik vizyon hedefleri, mezuniyet sonrası çalışma politikaları gibi konularda tecrübelerini aktaracaklardır. PAÜMTM’2020 2. Malzeme Günleri ile ilgili detaylı bilgiye www.pau.edu.tr/mtm adresinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş Tweet Paylaş
2497 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM