Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Çelikhanelerde “5M İnduksıyon Sistemleri” Varlığını Yükseltiyor

5m

“5M INDUKSIYON SISTEMLERI ’nin Orta Doğu ülkeleriyle başlayan;(çelik,hurda,çelik biet üretimi ve beraberinde lama,köşebent vs. inşaat demiri üretimi için) indüksiyon ergitme ocağı ihtiyaçları ile başlayan sürecimiz, çelikhane  makinaları üreten ve her biri alanında uzman olan çözüm ortaklarımızın da değerli katkılarıyla anahtar teslimi çelikhaneler, sürekli döküm makinaları (CCM) filtre sistemleri laboratuvarlar, haddehane tesisleri olarak gelişim göstermiş olup başlangıç noktası olan Orta Doğu ülkeleri (Suriye, Mısır, Libya, İran, Irak) yanında Türkiye, Rusya, Romanya, Azerbaycan, Kazakistan ülkelerini de eklemiştir.

5m

Bu anlamda daha önce sevkiyatı yapılan 130.000 Ton/Yıl olarak planlanan Karabük   çelikhane projemizin toplam  13.200kW gücünde 3x12 Ton Ergitme ocakları 150x150 (CCM) kütük tesisi ile beraber üretime alınmıştır. Hayırlı olmasini dileriz. Alandaki çalışmalarımız artarak devam etmekte olup yakın zamanda yeni ülke ve yeni coğrafyalarda çelikhane ve diğer üretilen sistemlerimiz ile hizmet sunmaya devam edeceğiz.

Paylaş Tweet Paylaş
6762 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM