Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Win Eurasia 2021 Fuar Tarih Değişikliği

Değerli Katılımcılarımız ve Ziyaretçilerimiz,

 

Mart ayında yapılması planlanan WIN EURASIA 2021 fuarı, 10-13 Kasım 2021 tarihlerine ertelenmiştir. Yoğun bir araştırma ve değerlendirme süreci sonunda, pandeminin küresel ölçekteki mevcut durumunu da göz önünde bulundurarak, Hannover Fairs Turkey olarak WIN EURASIA’yı yaklaşık dokuz ay erteleme kararı aldık.

 

Devam eden pandemi, artan kısıtlamalar ve yeniden başlayan sokağa çıkma yasakları nedeniyle piyasalarda belirsizlikler bulunmakta. Mevcut duruma göre yıl ortasına kadar aşıların insanlar için önemli koruma sağlayacak düzeye ulaşacağını umuyoruz. Bu nedenle yılın son çeyreğinin WIN EURASIA için daha uygun olacağını düşünüyoruz. Hannover Fairs Turkey, almış olduğu bu kararla, müşterilerinin ve destekçilerinin 2021 yılı için güvenilir bir şekilde planlama yapmasına da olanak sağlamayı amaçlamaktadır. 

 

Şu anda ilgili sektörlerle görüşmeler yaparak, fuarın konsepti ile ilgili son detaylar üzerinde çalışıyoruz ve Şubat ayı sonunda sizlere bu konuda açıklama yapacağız. Bu bilinçten yola çıkarak, şu an Hannover Fairs Turkey bünyesindeki tüm fuarlarımız için, ConnectionDays dijital platformu üzerinden global işbirliği oluşturma ve yeni işbirliklerinin yaratılması noktasında fayda oluşturabilecek çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

 

Yeni yılın, 2020 yılına göre hepimiz için daha iyi geçeceğinden eminiz. Bu anlamda tüm katılımcılarımıza, ziyaretçilerimize ve destekçilerimize mutlu ve en önemlisi sağlıklı bir yıl diliyoruz.
 

 

Important Announcement New Date: November 10-13, 2021

 

Dear Valued Exhibitors and Visitors,

 

WIN EURASIA 2021 goes into autumn, postponing its original event date from March to November 10-13, 2021. Following intensive reflections and discussions, and in view of the current developments in the global incidence of infections of the corona pandemic, Hannover Fairs Turkey decided to postpone WIN EURASIA by around nine months.

 

Due to the ongoing pandemic, increasing restrictions and the renewed lockdown, there is uncertainty in the market. Based on the current situation, we hope that by the middle of the year, vaccines will reach a level that will provide significant protection for people. For this reason, we think that the last quarter of the year will better suit for the WIN EURASIA. With this decision Hannover Fairs Turkey allows customers and partners reliably planning for 2021. 

 

We are currently working on the final details of the concept with the market and will announce it at the end of February. Based on this awareness, we are currently continuing our efforts to create global cooperation and new collaborations through the ConnectionDays digital platform for all our fairs which are organized by Hannover Fairs Turkey.

 

We are sure that the new year will be better than 2020 for all of us. In this sense, we wish all our exhibitors, visitors and supporters a happy and most importantly healthy year.

Paylaş Tweet Paylaş
5343 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM