Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
Uzmanlar “Şirketlerin Finansmana Erişiminde Sermaye Piyasası Araçlarının Rolü”nü Tartışacak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile üyelerinin iş birliğinde 2021 yılında bir dizi panel düzenlenecek. Yılın ilk paneli 1 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi (online) gerçekleşecek. Paneller serisinin ilkinde “Şirketlerin Finansmana Erişiminde Sermaye Piyasası Araçlarının Rolü” tartışılacak. 

 

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ve üyelerinin iş birliği ile yıl boyunca bir dizi panel düzenlenecek. Panel dizisinin ilki, 1 Mart 2021 tarihinde “Şirketlerin Finansmana Erişiminde Sermaye Piyasası Araçlarının Rolü” başlığı ile pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenecek. Yıl boyunca devam etmesi planlanan paneller aracılığıyla şirketlerin finansmana erişiminde sermaye piyasalarının önemi anlatılacak ve sermaye piyasaları enstrümanları ile şirketlere kaynak yaratılması konusunda fikirler paylaşılacak. 

 

DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Leblebici ve TSPB Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Eraslan’ın açılış konuşmalarını yapacağı panelde iki farklı oturum yapılacak. Panelin ilk oturumunda Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. Yatırım Bankacılığı Yönetici Direktörü Poyraz Koğacıoğlu moderatör olarak yer alacak. Panelde; Ünlü & Co Kurumsal Finansman Direktörü Zeynep Koçak “Şirket Satın Alma Birleşme”, Turkish Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Serkan Sayar “Halka Açılma”, Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Direktörlüğü Başvuru Değerlendirme Kotasyon Yöneticisi Yahya Salman “Halka Açılma ve Kotasyon” ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kurumsal Finansman Müdürü Özlem Gülçicek “Borçlanma Araçlarının İhracı” konusunda görüşlerini sunacak. Panelin ikinci bölümünde ise Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. Ekonomisti Erol Gürcan, “Uluslararası Piyasalardaki Son Gelişmeler” hakkında bilgi verecek. 

 

Panellerle; şirketlerin ortak, yönetici ve çalışanlarının, yanı sıra yatırımcıların ve konuya ilgi duyanların bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması hedefleniyor. Paneller ayrıca banka ve aracı kurum çalışanlarının da katılımına açık olacak. Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt için Birliğin www.tspb.org.tr web sayfası ziyaret edilebilir.

Paylaş Tweet Paylaş
3604 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM