Metal Dünyası

Çelik

Demir

Maden

Alüminyum

Döküm

E-Dergi SEKTÖRLER HABERLER ÜRÜN TANITIMLARI TEKNİK YAZILAR DOSYALAR RÖPORTAJLAR BAŞARI HİKAYELERİ UZMAN GÖRÜŞÜ YAZARLAR FUARLAR ETKİNLİKLER PROFİLLER Editörden Künye YAYIN KURULU ARŞİV ABONELİK İLETİŞİM
United Metals Company Firmasının Induksiyon Ergitme Sistemi Yatırımında, Tercihi 5M Oldu

Alaşım üretiminde güçlü bir geçmişe sahip bir Elsewedy Electric iştiraki olan United Metals Company, 2007 yılında “united metals” kuruldu.

 

Geçtiğimiz on yılda Orta Doğu ve Afrika’nın önde gelen alaşım üreticilerinden biri olarak konumlandırarak Mısır pazarında önemli bir etki yarattı. 

 

United Metals, çok çeşitli standart ve özel yapım alaşımlar sunmaktadır. United Metals geri dönüşüm tesisleri, hem birincil hem de ikincil hurda alüminyumu işleyebilir, bu da müşteri ihtiyaçlarına ve endüstri trendlerine yanıt vermek için büyük bir esneklik sağlar.

 

Yılda 130.000 ton 8 mm çapında sürekli döküm bakır üreterek Ortadoğu arenasındaki en büyük bakır çubuk tesislerinden birini işletiyor. Üretim hattı, 1998 yılında ABD devi Southwire ile işbirliği içinde geliştirildi ve en son otomatik üretim süreci ile sürekli olarak yükseltiliyor. United Metals bakır çubukları, ASTM B-49 spesifikasyonlarını karşılayan ve uluslararası olarak tanınmış yüksek kaliteli bakır üreticilerinden ithal edilen LME tescilli Grade-A bakır katotlardan yapılmıştır.

 

2022 yılında dökümhanemize, döküm proseslerimizi geliştirmek için 5M  Aile ile yollarımızı 125kW 1x250 Kg Bakır Ergitme Kapasiteli İndüksiyon Sistemini alımını yaparak  birleştirdik.

 

5M İNDÜKSİYON SİSTEMLERİ 2002 yılında  kurulduğu tarihten itibaren kaliteye verdiğimiz önem ile ülkemiz dışında 38 ülkede tercih edilmemiz bizi memnun etmektedir. “United Metal Company” Firması’nın yeni yatırımında 5M İndüksiyon Sistemlerini tercih etmesinden dolayı 5M Ailesi olarak  hedefleri  doğrultusunda United Metal Company firmasının daha iyi noktalara  gelmesini  temenni ederiz.

Paylaş Tweet Paylaş
1928 kez okundu
En Çok Okunanlar Son Eklenenler
Döküm Demir / Çelik Otomotiv Sanayi
YAYIN AKIŞI
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM